Slusene er nå åpne for alle jenter som har lyst til å bruke tre dager på frikjøring 14. - 16. desember, i regi av Åsmund Thorsen, Asbjørn Eggebø Næss, Espen Sollien og Kristoffer Kleven!

Det er 15 plasser med 18-års aldersgrense på kurset, og du må ha tenkt ferdig de typiske jentetankene om du virkelig tør og hvor flaut det kan bli, innen 5. desember. Asbjørn mener det er det dummeste han hører, og at jentene heller bør se det som en mulighet til å både øke ferdighetene og finne skikamerater.

– Sånn som jeg ser det er problemet for flere jenter at de ikke har så mange å kjøre ski med. Vi håper å samle en gjeng supergira jenter som kan dra på tur etter campen også. Vi hadde noen strålende dager på Stryn i sommer, og håper de jentene som var der vil ta turen igjen i vinter. Det var inspirerende dager for alle oss gutta, forsikrer han.

Meld deg på HER!

– Har dere bestemt hvor det blir?

Vi holder mulighetene åpne, men at det blir sør for Trondheim kan vi love. For de som er nysgjerrige på litt av hvert rundt kurset skal vi ha et infomøte på RåSport 13. november. Så det er bare å turen innom. Vi trenger flere frikjøringsjenter, både i og utenfor konkurranser. Kom igjen a!