– Vi har tidligere reist til USA i januar, men etter flere år med økende kø, dyrere priser og dårligere vær, samtidig som ryktet gikk om en helt rå park i Østerrike gikk, så ville vi prøve noe annet i år. Vi reiste ned til Flachau og Absolut park 8. Januar, forteller NTG-trenger Espen Berg-Johnsen, som tror Flachau har Europas feteste park denne vinteren.

Siden turen til Absolut Park er såpass mye rimeligere enn tur til USA blir det to runder i stedet for en på NTG-elevene denne vinteren.

Annonse

Se film og bildegalleri under artikkelen!

– Parken ligger vesentlig lavere enn andre parker vi har besøkt, og er dermed ikke så værutsatt slik at vi får få downdays. Parken har tre store hopp, fem medium hopp, og rails i alle størrelser og vanskelighetsgrader, i tillegg til en superpipe og mye anna moro. Vi hadde stort sett bra vær hele perioden, med unntak av et skikkelig pudderdump de to siste dagene. Det var bare moro, og vi fikk noen rå dager utafor parken også. Fordelen med å reise hit er at vi får to turer til prisen for en, så om tre uker så reiser vi ned igjen for nye ti dager i kanskje Europas beste park.

Se filmen: