Lindstad har kjørt halfpipe i Cardrona på New Zealand, hvor han endte på 19. plass i kvaliken, etter uflaks på en switch cork 1080.

– Jeg landa litt dypt, og endte med scoren fra første run, som ble litt dårligere enn planlagt på grunn av  litt for lav fart, skriver trønderen på bloggen sin.

Annonse

Hjemme hos Russ

Resten av landslagskjørerne er i Australia, og tilbringer tiden i parken i Russ Henshaws hjemsted med det morsomme navnet Jindabyne. 

– Viktige forberedelser

– Vi er på landslagssamling i Perisher Mountain i Australia for første gang, og er strålende fornøyd med alle fasiliteter! Etter en del samtaler med vår gode venn Russ Henshaw, i tillegg til nedleggelsen av SnowPark på New Zealand, talte alt for at å prøve noe annerledes enn det tradisjonelle, var det beste. Og det var det. Her har vi en park med kort «lap tid« og meget tilfredsstillende elementer til å forberede oss for en viktig start på OL-sesongen, nemlig FIS World Cup/ AFP Platinum Wintergames NZ, forteller landslagssjef Christopher Frankum.

Usterud skadet

Landslaget trener både med og uten ski, og mandag reiser de videre til New Zealand for årets første konkurranser. Men Felix Usterud blir dessverre ikke med dit.

– Felix falt under en hoppsession og skadet ankelen. Han reiste hjem til Norge i går for videre undersøkelse og oppfølging hos Olympiatoppen. Vi regner med at Felix kommer seg raskt tilbake og er klar til neste viktige verdenscup, som er Copper Mountain i desember, sier Frankum.

Film kommer!