– Vi har investert ganske mye i utstyr for å få best mulig bilde. For selve historien sin del har det ikke noe å si hva slags kamera du bruker, men i forhold til hvordan det kommer til å se ut på et lerret og mulighetene med sakte film, gjør at det skal se bra ut, forteller Even Sigstad fra utstyrsrommet til Field Productions. 

Stort sett alt som vises i Supervention er nemlig filmet på superkameraer fra RED. Det innebærer at Supervention også vil tåle tidens tann, med bilder på hele 4K og en oppløsning som tilsvarer omtrent det dobbelte av det maksimale en tv på 1080p klarer å levere. For ikke å snakke om at det vil være seks ganger oppløsningen av Field Productions film Magic Moves fra 2007. 

Annonse

Supervention har premiere på norske kinoer 25. oktober. Prosjektet er filmet over to år og fremstår som en moderne dokumentar om både ski og snowboard. I filmen får du blant annet se Aksel Lund Svindal, PK Hunder, Jesper Tjäder, Åsmund Thorsen, Andreas Ygre Wiig, Torgrim Vole, Asbjørn Eggebø Næss, Terje Håkonsen, Ståle Sandbech, Even Sigstad, Aleksander Aurdal, PK Hunder og Tiril Sjåstad Christiansen. 

LES OGSÅ: Tøffere enn toget

LES OGSÅ: Tjena Henrik!

LES OGSÅ: - Ikke bare skiporno