Tradisjonen tro gir vi deg alt som fins av skiutstyr for alt fra jibberen i Varingskollen til carvingentusiasten på Geilo (og alt imellom), men som alltid er Fri Flyts Skiguide også smekkfull av profiler, tips, reportasjer og alskens snacks.

Annonse

Her er et lite utvalg:

Aksel Lund Svindal vs. Andreas Håtveit: Hvem som har de skarpeste stålkantene veit du kanskje allerede, men hvem av disse OL-kandidatene har flest skidager i året? Vi gir deg svaret på dette og en hel del andre ting du garantert ikke visste om de to skistjernene.

Arc´teryx-fabrikken: I fjor reiste vil til Vancouver i Canada og besøkte fabrikken hvor en haug kinesere lager de feteste klærne fra den kanadiske utstyrsgiganten. 

Tiril Sjåstad Christiansen: Jibbestjerna fra Geilo er mer aktuell enn noensinne: X Games-gull i vinter og en av favorittene i vinterens OL i Sotsji. Vi har kjørt tre bilturer med Tiril, og vi avslører det meste om både oppkast ved veikanten, tårer bak goggles og edelt metall i Russland.

Støveltilpasning på proff-vis: To alpintrenere har starta business med skotilpasning på samme vis som de har gitt til noen av landets fremste alpintalenter (Aksel inkludert), og her får du vite hvordan det foregår.

Henrik Kristoffersen: Dette er mannen som skal tukte svenskene og plassere Norge tilbake på slalåmkartet igjen. Men først må han ete seg opp.

Utstyrs-himmelen: Her er alt a vinterens; dameski, frikjøringsski, parkski, bakkeski, toppturski, skistøvler av alle typer, klær, hjelmer, sekker, staver, sjokolader, t-skjorter, spader, sender/ mottakere og alt du kan tenke deg av nødvendige og unødvendige utstyrskombinasjoner.

I tillegg: Stæsj-nyheter, råflotte bilder, øyeblikk som gir vann i kjeften, skråblikk fra Urrang Hauge og MYE annet gøy!

Har du ikke funnet Fri Flyts Skiguide i postkassa di sammen med historiens tjukkeste utgave, så finner du utstyrsbibelen i bladkiosken! Abonnement bestiller du her!

LES OGSÅ: Kjekt å ha