– Det her er helt rått! Geilo er et bra sted å holde MegaPark denne sesongen, og vi skal gjøre alt vi kan for at dette skal bli bra, sier parkansvarlig i Tirilparken, Clint Butcher, til Fri Flyt.

For etter flere år i Hafjell bytter MegaPark til Geilo og Tirilparken. I fjor leverte de et strålende Spring Session, og viste hele Norge at de har en av de absolutt beste parkene.  I april 2016 kommer også Fri Flyt MegaPark til fjellbyen, sammen med noen av de råeste skikjørerne i inn- og utland.

Annonse

– Det blir gøy. Det er alltid kult å få de beste kjørerne hit, spesielt når de har det gøy og er gira på å være her, sier Butcher.

Under MegaPark utvides Geilo-parken til hele Randiløypa. Dermed blir det elementer fra topp til bunn under eventet.

Ser fram til utfordringen

Men selv om Geilo har hatt en av landets beste parker de siste årene, får de en ny utfordring når MegaPark kommer til anlegget. Det ser Butcher positivt på.

– Hjelpes! Dette kommer til å bli en stor utfordring, men jeg ser virkelig fram til den. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å levere, forteller parksjefen.

En av grunnene til at han kan levere er med et godt team av parkbyggere. Blant de er Magnus Skotte Nørsteng, som hvert år jobber hardt for å gi kjørerne den beste muligheten. I år er han nødt til å tenke kreativt.

– At Megapark kommer til Geilo er helt rått! Vi ser kanskje mer på det som en mulighet til å bygge mer kreative oppsett og prøve å gjøre noe nytt og spennende med parken, sier Skotte Nørsteng.

Etter flere år med god erfaring, blant annet fra Spring Sessions, vet han hva som må til.

– Målet vårt i vinter, som i fjor, er å lage så kul park som mulig.

Se-bildene-fra-aapningen-av-MegaPark_ordinary_1200

Fra fjorårets MegaPark i Hafjell. Foto: Vegard Breie

Hvorfor Geilo?

Prosjektleder for MegaPark, Brynjar Åmot, har lenge ønsket konkurransen til Geilo. Spesielt etter fjorårets sesongen forsterket inntrykket seg.

– Geilo har de siste årene virkelig vist at de mener alvor med parksatsingen. Med Geilo som ny MegaPark destinasjon, ønsker vi å tilby en park som er annerledes og kreativ, forteller Åmot.

Helen Møgster, salgssjef i Geilo Holiday, er svært positiv til at Fri Flyt MegaPark kommer til byen, og mener det er viktig både for Geilo og for parken.

– Slike arrangement er med på å skape liv og røre i arenaene, noe som påvirker positivt de som kommer til Geilo, i tillegg til de lokale. Dette er med på å rekruttere flere parkkjørere til Geilo, og videreutvikle et allerede godt parkmiljø på Geilo. Dette er ikke bare viktig for oss i Geilo Skisenter, men for Geilo som destinasjon og lokalmiljøet, sier salgssjefen.

MegaPark går av stabelen 14. til 17. april 2016.