Stormen har lettet og sola har tatt turen til Juvass. Hva er egentlig en gubbe og hvofor jibber den? Even forklarer hva og hvorfor de arrangerer gubbejibbecamp

– Hei Even, er du en gubbe?

– Ja. 

– Hvordan definerer du en jibbegubbe?

– Ja det er et spørsmål. Defineres individuelt, om du føler deg som en gubbe da er du en gubbe

Even forklarer at de har delt inn i forskjellige klasser, og etter forespørsel fra flere gubber under 25 har de lagt til en ekstra klasse. Man har; gubbe 35+, yngre junior 25-35 og knøtteklassen som er under 25. 

I ❤️ summer vacation @fp_camp #juvassparken

Et innlegg delt av Even Sigstad (@evensigstad)

MYE VÆR: Stormen har lagt seg og nå er parken klar og sola har stått opp. 

–Hvem kan bli med på jibbegubbecamp?

–Alle som vil, ingen påmelding bare møt opp og kjøp heiskort så møtes vi i bakken. Vi skal bare kjøre ski og kose oss i- og utafor parken.

Even forklarer at når han var på Juvass med Karl-Kristian Muggerud og Ola Reidar Nyrnes i fjor, innså han at det var utrolig mange han kjørte mye ski med før som han ikke hadde sett på mange år. Derfor, med litt inspirasjon fra Momentum Camp i Whistler, så ble det bestemt at gamle venner måtte få et lite spark i ræva for å komme seg på ski sammen igjen. Resultatet er Gubbejibbecamp.

– Dette er bare første året, det er mange som har vært kjempepositive og gira på å komme. Jeg gleder meg noe sjukt.

– Det skal snø endel på fredag, kommer det til å bli bc-gubbejib-session?

– Ja det kan godt hende, vi tar det som det kommer, føler på været. Plutselig setter vi opp en rail til løssnø-landing eller lager banked slalom. Vi gjør akkurat det vi vil!

– Når tok du sist en d-spin 7 toxic?

– Aldri kunne det dessverre, jeg hadde misty 7 liu kang en liten periode. Kanskje det er dags for å lære seg d-spin nå i helga? 

Even legger til at de jobber med en Gubbejibb-drink av egen kreasjon som de ønsker å servere. 

– Jeg og Markus Elvebakken; knøtt og parksjef her på Juvass kom på at vi måtte jo lage jibbe-te. Altså da litt som karsk men med te og vodka, men vi har ikke fått tak i noe vodka enda så vi må ta et tak der.