Allerede i påskeuka begynte de ivrigste Tryvann-tilhengerne å mase om at heisene måtte ha åpent lenger. Folk mente at heisene burde gå så lenge det var snø. På facebook-sidene til Oslo Vinterpark var det mange som engasjerte seg i saken. Da skisenteret til slutt tok bladet fra munnen, svarte de slik:

«– Vi har ikke bevisst valgt å ikke svare, men litt ferieavvikling har resultert i sene svar. De fleste av våre sesongarbeidere er dessverre på vei ut døra allerede og det er vanskelig å organisere videre drift utover det som er planlagt», svarte Oslo Vinterpark.

Annonse

Tilbyr bonushelg i Varingskollen
Kort tid etter gikk Oslo Vinterpark ut med et nytt utspill til sine følgere på Facebook. Budskapet er for øvrig postet som svar på alle som har stilt spørsmålstegn stengingen.

– Vi har forståelse for at mange ønsker å stå på ski litt lenger når forholdene er som de er, men vi må dessverre holde 7. april som offisiell sluttdato for Oslo Vinterpark. Ettersom etterspørselen er så stor har vi derimot besluttet at vi holder åpent i Varingskollen en helg til. Vi fyrer opp utegrillen, spiller gla'musikk og inviterer til en ekstra helg i bakken. I Varingskollen finner du hyggelig familieområde, en rå park og bra carvingkjøring i Ola, skriver Oslo Vinterpark på sine facebooksider.

På søndag klokken 17.00 stenger skisenteret for sesongen, og på mandag drar alle de ansatte til Trysil – der det i motsetning til Oslo Vinterpark – fortsatt er åpent.

Men folkens – fortvil ikke.
Det er fullt mulig å kose seg i Tryvann og Wyller langt utover stengetid så lenge du er i stand til å gå litt. Filmen under, for eksempel, er spilt inn i begynnelsen av mai for noen år siden.