– Det var deilig å være på et arrangement der ingen "forventer" noe av deg. Jeg vil definitivt tilbake neste år for å shredde mer med kidsa, sier landslagskjører Felix Usterud.

Under helgas MegaPark kjørte flere av de beste skikjørerne i Norge, sammen med 400 parkentusiaster, parken med hele 54 elementer. Blant de var Øystein Bråten, Tiril Sjåstad Christiansen, Anders Backe, Jon Olsson og Robert Ruud, i tillegg til nevnte Usterud. Responsen på parken laget av Oskar Brandberg var utelukkende positiv.

Annonse

– Setupen har vært sinnsykt grom. Det er kult at de har bygd en så bra park, den er lang og har en sinnsykt bra flow hele veien. Det passer helt perfekt i MegaPark. Du kan kjøre 2-3 features også stoppe for å følge med på kompisene dine, eller du kan fortsette å kjøre hele parken i ett, sier Field Productions-stjerne Anders Backe.

Var du på MegaPark, eller vil se flere bilder fra festen? Se stort bildegalleri nedenfor!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FAVORITT: Det var liten tvil om at Anders Backe (i oransje) var en hit blant de unge. Foto: Emil Eriksson

Backe har vært fast inventar på MegaPark i mange år, og er svært positivt over det den nye lokasjonen, Geilo, hadde å by på.

– Da jeg først hørte at det ble flyttet til Geilo tenkte jeg at det var helt perfekt. Man bor nærme parken og har en kjapp stolheis så man rekker mange turer. Ting er komprimert på et mindre område, og parken er full av elementer fra start til mål.

– Morsomt å komme hjem til Hallingdal

Han får støtte fra Usterud.

– Parken på Megapark var helt rå! Jeg har ikke vært på megapark på 5 år, så det var kult å komme til Geilo og se hvor mye det har utviklet seg.

Nybakt norgesmester, Robert Andrè Ruud fra Ål, synes det var gøy å komme hjem til parkfesten.

– Det morsomste er å kjøre hjemme i Hallingdal. Det er alltid gøy å komme tilbake, og få kjørt park der man egentlig hører hjemme, sier Ruud.

– Hvordan opplevde du parken?

– Det er bra at det er park fra toppen. Det er mye bedre enn det pleier å være. Det gjør også at det blir flere valgmuligheter, og parken passer for flere.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

FEST: De unge koste seg i parken hele helga. Foto: Vegard Breie

Vant Garmin-konkurranse

Lørdag var det også konkurranse i nedre del av Tirilparken. Premien var en stor pakke fra Garmin, i tillegg til at man ble en del av teamet (bestående av PK Hunder, Øystein Bråten og Nikolai Nygaard) i et år. Det var til slutt lokale Siver Voll som stakk av med premien.

– Det var ekstremt gøy. Jeg hadde ikke store forventninger til noe som helst da jeg kjørte, så dette var veldig gøy.

– Det virker som du trives i parken?

– Ja, definitivt. Det er den beste parken jeg har kjørt i Norge noen gang. Kanskje til og med den beste jeg kjørt noensinne, forteller Voll.

(Se bildegalleri nedenfor)

GARMIN: Bendik Øye i Garmin-konkurransen. Foto: Vegard Breie