Bigair-cup i sørvest

Hordaland, Agder og Rogaland har i år inngått samarbeid med å arrangere konkurranser i freeskiing. I helga gikk cupens andre runde av stabelen i Hovden.

Sist oppdatert 25. februar 2014 kl 08.26
VINNER: Eirik Moberg vant klassen Gutter ski 16-18 år. Foto: Anne Siri Haugen

Konkurransene kjøres i  Myrkdalen, Hovden, Sauda og Folgefonna. Målet med konkurransene er å gi et bedre og bredere tilbud til både eldre og yngre utøvere som ønsker å konkurrere innen freeski. Freeskicup runde to gikk i helgen på Hovden i Setesdal. Det var mye bra kjøring og høyt nivå på alle klasser, forteller Trond Carsten Øye, som var på plass i helga.

I yngre junior stakk Thomas Berntzen av med seieren med en strøken dobbel flatspin. Eirik Moberg vant juniorklassen med switch 1080 mute. Hele 64 utøvere til start i helgen på Hovden

– Første runde i Myrkdalen ble en suksess, og neste runde blir Sauda 6. april, dagen etter Sauda BCC – junior.  Finalen går på Folgefonna i juni, sier Øye.

Se film fra konkurransen under artikkelen!