En del har nok fått med seg at det er Anders Backe som tilsynelatende tar seg til rette i Oslo Sentrum, nærmere bestemt ved Nationaltheatret stasjon.
 
Vi lusket i kulissene, og fikk se et enormt maskineri som sakte, men sikkert kom i mål med å sikre 4-5 sekunder "uforglemmelige øyeblikk".
 
Det er mye som skal klaffe to mann skal produsere riktig mengde "snø" med høyst variabel vindretning. To drøye håndfuller "tilfeldig forbipasserende" statister skal gå passe fort, sakte og skrått mens de ser riktig vei. Samtidig som ingen ekte tilfeldig forbipasserende ødelegger bildet. Etter bygging av hopp og innkjøring for Anders, var det tid for en nærmere en time med fintuning av statistene. Da kameraet begynte å gå tok det omtrent ti forsøk før alle var fornøyd med alt.
 
TV 2s merkevareavdeling hadde henta hjem den LA-baserte regissøren Hallgrim Haug. Ålingen har et øye for detaljer og utagerende skikjøring.
- Anders Backe er jo et funn. Makan til innsats og presisjon, altså, sa Haug etterpå.
 
Anders selv hadde en enkel oppgave, selv om landinga bokstavelig talt var på selveste ringvei 1. Vaktene som stoppa trafikken gjorde heldigvis jobben sin.
- Det er artig å være med på et såpass stort opplegg som dette, det er jo litt annerledes enn vanlig, sa han på vei opp til enda en gjennomkjøring.
 
Profilvignetten med Anders er en del av en serie vignetter med tittelen "uforglemmelige øyeblikk" som går i alle reklamepauser på TV 2.
- Dette er noe av det mest eksponerte på tv. Rekkverket ble i første rekke valgt av estetiske hensyn, og ble plukka ut av vårt produksjonsselskap GoHappy. Deretter fikk vi det godkjent av Anders. Vi ønska oss en urban setting der noen tilfeldig forbipasserende får et uforglemmelig øyeblikk, midt i hverdagen, i det Anders kommer hoppende ut av intet, forteller Kristin Grimstad, TV 2 merkevare.