Karer som Felix Usterud, Johan Berg, Haakon Stenmarck, Len Roald Jørgensen, Jørn Simen Aabø med flere stilte mannsterke og er fine å ha til stede når det skal dras på foran filmere og fotografer i vårslushen.

– Vi ønsket større dialog med kjørerne for å kunne tilrettelegge park på best mulig måte, og da er det morsomt at dialogen ender opp i en slik session, forteller Bråten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PARK: Parken i Tryvann ble heftig shreddet i avslutninga. Foto: Andreas Løve Storm Fausko

Etter 3-4 uker med regn og ustabilt vær fikk vi satt av noen solskinnsdager denne uken for å  skrape sammen litt snø, re-shape litt, teste ut noen nye features og invitere våre ivrigste parkkjørere til en uhøytidelig springsession. Snøen ligger lenge i Wyller og folk går fortsatt rando eller bygger kickere for å gappe de bare flekkene, selv om heisene ikke går. Utrolig gøy å se hva folkene gjør av triks utpå vårparten, tripler og dobble ut av vannbassenget, forteller Espen Bråten, som er i full gang med planlegging av neste sesong og åpning av Oslo sommerpark 18.mai.

Og apropos nye features. Det ble en del av det. En  quarterpipe på toppen med et shoot out rør, et pool gap til en kicker ut, før hele opplegget ble avsluttet med en svær bowl i bånn som ble brukt mer som et aerial hopp enn en bowl.

Noe som ble svært tydelig da Jørn Simen Aabø sendte en trippel backflip over og Felix Usterud gjorde latterlig høye kangaroo flips til 9.

Med andre ord god stemning blant gutta i Oslo Vinterpark denne uka og den episke vår-sendinga ble kun avbrutt av litt pølsegrilling før scootern kom og plukket opp gjengen for en ny runde med litt shred i slushen!