Jeg innrømmer det like godt med en gang: Jeg er ikke så positivt innstilt til Norge. Hvorfor? Vel, etter fire høster med flislegging og asbestriving i Oslos katakomber og saneringsobjekter, norske regelryttere og late (sorry Rolf!) sjefer fikk jeg en slags permanent hjerneskade som viser seg i form av negativ innstilling til alt som har med Norge og gjøre – i hvert fall fram til det motsatte blir bevist.

Men heldigvis bevises det motsatte stadig vekk, og ingenting er like effektivt for å sette Norge i et bedre lys som skikjøring på Sunnmøre.

Jeg vil ikke sette meg selv på en kjempehøy hest og kalle meg noe slags messiasaktig sannhetsformidler, men jeg lover at selv om Sunnmøre har vunnet mitt nokså bereiste og tidvis negativt innstilte skikjørerhjerte, så kommer Sunnmøre også til å vinne hjertet ditt. Hvis du ikke blir overbevist av bildene i denne historien, eller av andre som velger å legge skiferien til Norge i stedet for andre og mer eksotiske steder, så kan du stole på at jeg skriver ingenting positivt om Norge med mindre jeg må. Men her kommer det: Sunnmøre; I love you!