Det er uklart hvor neste års sommerutgave av X Games, som har grener som BMX (dirt og park), skateboard og wakeboard, blir. På grunn av ekstrem varme i Texas-byen Austin ser Disney-eide ESPN seg nødt til å flytte konkurransene fra byen et år før tiden.

Ifølge Bizjournals er Minneapolis blant de heteste kandidatene til å arrangere 2017-versjon, men flere byer har meldt seg på i budrundene. De ser for deg terrengsykling, BMX og wakeboard som gode øvelser å ha i byen. Blant annet vil Mississippi River kunne ha wake-øvelsene.

Også Long Island og Miami har meldt seg på i budrunden. Flere byer skal også ha meldt seg på i konkurransen, men er foreløpig anonyme. Mest sannsynlig er Charlotte og Chicago blant byene.

Ifølge Detroid Free Press kreves det omtrent 20 millioner dollar (169 millioner norske kroner) for å arrangere et X Games og sommeren. Beløpet blir som regel betalt av private aktører. Det trekkes omtrent 150.000 tilskuere til konkurransene. I fjor kom 136.000 tilskuere til Austin, en liten nedgang fra året før. Detroid trakk seg forøvrig fra budrunden.

Til sammenligning hadde X Games i Norge et budsjett på 42 millioner kroner, og tok i mot 25.000 tilskuere. Norske X Games var en slags kombinasjon av vinter- og sommergrener. 

Det er fremdeles uklart hvor 2017-utgaven av X Games blir. En avgjørelse blir tatt innen kort tid.