Merke: Norrøna 29 Canvas Pant

Selv om dette ikke er ei teknisk bukse laget spesifikt for en eller annen ekstremsport eller noe sånt, så er det likevel et av ytterst få plagg vi mener kan brukes på fjelltur, på byen, på jobb, på sykkeltur, fest, sjekkern, skogsarbeid med motorsag, fisketur, basehopping, urban café, afterski, i campen under Ekstremsportveko pluss, pluss og pluss.

Nå har ikke Fri Flyt prøvd Norrønas buke på riktig alt dette her, men det er ikke så langt unna. Vi mener buksa ser bra nok til å funke på uteliv i byen, selv om den sannsynligvis vil framstå som et eksotisk innslag på de hippeste nattklubbene.

I tillegg er den veldig komfortabel, formsydd og slitesterk nok til å kunne brukes til skogsarbeid, turer i fjell, skog og mark, campingliv og lange bilturer. Er det egentlig noe Norrønas Canvas Pant ikke kan eller bør brukes til? Nei, vi syns ikke det, for her har Norrøna truffet blink.

Buksa er riktignok ikke like velegna til turbruk som for eksempel ei spesialisert turbukse, men sistnevnte når nok ikke Canvas Pant´n  til knærne engang hva gjelder allsidighet.

Buksa har praktiske og velfungerende detaljer, med vanlige lommer foran og bak pluss ei cargolomme med glidelås som passer fint til mobilen eller lommeboka som du vil passe ekstra godt på. Også her vil vi gi Norrøna skryt for å unngå de mest skrikende kontrastene i fargevalgene sine.

Norrøna Canvas Pant skal være laget i organisk bomull, som er både komfortabelt og virker veldig slitesterkt. Etter vask framstår buksa som før vask (bortsett fra at den er ren da!). Prisen er også helt ok, under 1000 kroner er helt ok for ei bukse i disse dager, og det blir enda mer ok når den er såpass bra.

Fri Flyt har brukt buksa til alt mulig rart siden midten av sommeren.

Terningkast: 6

Pluss:

  • Utrolig allsidig
  • Slitesterk
  • Komfortabel
  • Enkle og smarte detaljer
  • Ser bra ut

Minus:

  • Ingenting

Pris: 999 kr.

Norrønas egen presentasjon av buksa finner du her!