– Jeg er rett og slett usikker på om festivalen bør bli så mye større. Vi vurderer å sette et tak på deltagerantallet, og heller gjøre selve arrangementet enda bedre neste år, sier en svært fornøyd festivalsjef Odd Eivind Holo til Fri Flyt.

Ny rekord

Annonse

1200 deltagerpass ble solgt under årets Fjellsportfestival, og det er ny rekord. Lørdag kveld var det så mye folk på fest i baren på hotellet at de måtte åpne to nye avdelinger for å få nok luftgjennomstrømning.

– Årets festival var mer samla enn tidligere. Alt har foregått på hotellet, og det førte til mer og bedre stemning på kveldene. De er utvilsomt en av grunnene til årets suksess, men været var nok viktigst. Det var sol hver eneste dag, og masse pudder. Hele festivalen var rett og slett en utrolig opptur, sier festivalsjefen.

LES OGSÅ: Baris i februar

– Hva var ditt personlige høydepunkt?

– At jeg fikk gått en topptur på en secret spot innover mot Leikanger på lørdag. At festivalsjefen får tid til en topptur, det betyr at alt går på skinner!

Guidatur populært

Det er allerede klart at neste års Fjellsportfestival blir i uke åtte, og selv om programmet ikke er spikra, så skal alt som funka i år fortsette neste år. Det betyr det aller meste.

– Vi skal pøse på med guida toppturer, for det er veldig populært. Og kinesisk utfor på sykkel, som vi arrangerte første gang i år, var innertier, så jeg regner med vi viderefører det, sier Odd Eivind Holo.

LES OGSÅ: Nestvold & Slinning vant

Se filmsammendraget fra Fjellsportfestivalen, og sjekk galleriet for en drøss bilder fra ei strålende langhelg i Sogndal: