– Det er et stort mål å komme til OL og noe jeg har jobba mot lenge. Det er selvfølgelig andre mål og andre ting jeg har lyst til og, men å komme til OL er helt klart ett av de, sier landslagsutøver Øystein Bråten til Fri Flyt. Forrige uke kvalifiserte han til  Dew Tour med en imponerende 4. plass foran storfavoritter som Bobby Brown, Tom Wallisch og Alex Schlopy. Nå håper ungtalentet fra Torpo på pallplass i OL. 

– Jeg føler jeg har fått på plass veldig mye det siste og har de triksa som trengs. Det som gjenstår er å kunne gjøre alt helt perfekt hver gang og ikke misse når det gjelder, fortsetter Bråten som har hatt en enorm progresjon på skia det siste året. 

Annonse

De kommende ukene må han og resten av landslaget i freeski vise til gode konkurranseresultater for å sikre seg en plass i OL. Foreløpig er ingenting klart. 

Det er bare uker igjen til vinterens store mål, og det jobbes beinhardt for å komme i form. Fri Flyt følger det norske freeskilandslaget mot OL i Sotsji gjennom webserien «Landslaget».  

ANDRE EPISODER: