Det ble meldt om elendige forhold, men her i Trøndelag skinte jo sola! Kunne det virkelig være så ille?

– Vi drar for festen, prøvde jeg å trøste meg selv med mens jeg ventet på å komme igjennom til statens vegvesen for å sikre meg at alle veier var åpne. Alt var åpnet! 

Været var upåklagelig til jeg kom på andre siden av Strynefjellovergangen. Jeg er trønder og er rimelig godt vant med regn og drittvær men ÆRLIG TALT! Jeg skulle ha holdt meg hjemme!

Etter ett par dager med litt trangere hjelm, litt mer brunost i ganen og på tur både med gutta fra Åsnes og Gjert fra Bre og fjell gliste vi bredt. Gutta hadde vist oss tydelig hvordan og hvor man skulle finne de groveste droppa og de fineste linjer. De viste hvor snøen var og absolutt hvordan den skulle trakteres. Vi var rett og slett skikkelig fornøyd med ett par strålende dager med pudder under skia.

Men det var jo ikke så bra tenker du kanskje?

Joda, det var drit bra tatt i betraktning denne evigvarende klink og skare festivalen i Trondheim. Rusten i bena etter saltet fra Vassfjellet begynte å myknes litt etter litt og Fjellsportfestivalen i Sogndal hadde minnet meg på hvorfor vi driver med dette.

LES OGSÅ: Rekordfestival i Sogndal

LES OGSÅ: Dennis kvalifisert

Se film:

Sogndal_2
Sogndal_2

ORDNA SEG TIL SLUTT: Anderas Larsen kjører vestnorsk pudder selv om værmeldinga antyda vestnorsk skarehelvete. Foto: Eirik Volent