Vi vet at du har prøvd minst ett par vinterstøvler før. Prøv å glemme dem for et sekund.

Fubuki er noe annet. De er ultralette, på en måte du ikke har sett før - vi spår et lite sjokk første gang du løfter de opp.

De er varmere enn noe annet vi har hatt på føttene. De tåler hard bruk. De er sjukt komfy. De er lynraske å ta på, og av. 

Kort sagt, den ultimate vinterstøvelen! Funker til alt fra å lufte hunden, afterski, trugetur eller på vei til kontoret en kald februarmorgen. Viktigst av alt er det kanskje det aller beste du kan skyve beina dine ned i etter du har hatt på kalde og vonde skistøvler.

Allerede solgt? Her finner du Fubuki!

Fra Sverige

FUBUKI, slik folk kjenner det i dag, ble grunnlagt i Stockholm i slutten av 2018 av to svenske skikjørende studenter, Kalle og Christofer. 

2018 var imidlertid ikke året tingene opprinnelig startet. Idéen bak selskapet ble dannet to år tidligere da en av de to grunnleggerne kom tilbake fra en 30 dager lang skitur til Niseko, Japan.

Blant de mange tingene han hadde blitt forelsket i under turen, var det mest bemerkelsesverdige de oransje gummistøvlene han hadde sett på føttene til den lokale skiheispatruljen.

Faktisk fikk hans fascinasjon for disse støvlene, "looken" og funksjonalitet umiddelbart til å begynne å jobbe med hans egen versjon av dem.

Senere ble med hans "partner in crime" med på laget, og da tok det ikke lang tid før FUBUKI var et faktum.

Navnet? Fubuki betyr "snøstorm" på japansk, og skulle du plutselig befinne deg i en - så er Fubuki et sikkert valg.

Den opprinnelige Fubuki-støvelen som går opp til kneet har nå fått en lillebror. Denne sesongen introduserer vi også en lav utgave.

NB: På grunn av enorm etterspørsel ble vi utsolgt for Fubuki allerede i starten av skisesongen i fjor. Sørg for å være tidlig ute om du er gira på Fubuki kommende sesong!

Her finner du Fubuki i alle regnbuens farger!

Fubuki Niseko 2.0:

  • UNISEX

  • Holder deg varm ned til -30°C

  • 100% vanntett

  • 100% vindtett

  • Kraftig gummisåle med godt grep

  • Fortsterket ankelparti

  • Demping i midtsålen

  • Støtabsorberende hæl