Stian Hagen jobber som utstyrsutvikler og produkttester hos den italienske støvelprodusenten Dalbello.

Opp gjennom årene har han vært svært delaktig i utstyrsutvikling hos MDV Sports navnet på selskapet som også har merkevarene Marker og Völkl.

Stian og teamet i Dalbello har jobbet intenst med utviklingen av denne støvelen over flere år. Målet når de utviklet Quantum var å lage en støvel som var så balansert som mulig når det kommer til kjøreegenskaper, vekt og gåegenskaper.

-       Det synes jeg vi har fått til veldig bra sier Stian Hagen.

Den veier bare 1250 gram i størrelse 26,5, har veldig gode kjøreegenskaper og også et ekstremt bra gåutslag.

I motsetning til mange andre lettvekts toppturstøvler sitter det her en skikkelig paddet innerstøvel som også kan varmetilpasses om man trenger det. Den er også laget med tanke på isolasjon for å holde føttene dine varme.

Utenpå støvelen sitter det to spenner og en powerstrap som gjør at foten din låses godt fast i støvelen.

Når du kjører nedover vil du derfor få god kontakt med skien og underlaget, noe som er spesielt viktig under ujevne skiforhold.

 I tillegg til Quantom Free 130 har vi også tilført flere modeller i denne serien. Vi har Quantum Free 110 flex unisex, og en Quantum free 105 flex W som er tilpasset damer. 

-       Jeg har skikkelig tro på at denne støvelen vil passe både det norske markedet og norske skikjørere, avslutter Stian.