Natur og fjell motiverer oss: lokale, fjellboere, friluftsentusiaster og sportsinteresserte. Det finnes utallige måter å nyte. Derfor har vi har som mål å anbefale riktig utstyr til den enkelte. Det speiles i et utvalg som sikrer komfort, opplevelser og skiglede – på lik linje med optimal sikkerhet. 

DER/UTE vil, gjennom hele året, dele våre aller beste produktnyheter og tips her i Fri Flyt.

CANDIDE WEAR

C1 Jacket 3L

Frikjøringslegenden Candide Thovex er mannen bak «Candide Wear.» Fokuset ligger på en tidløs, funksjonell og bærekraftig varelinje, uten store utskiftninger fra sesong til sesong. Blant produktene finner du tekniske skall og bekledning tiltenkt frikjøreren.

 Pris: 6 499,-

Hvem vil ikke ha på seg det samme som verdens kanskje beste frikjører?
Hvem vil ikke ha på seg det samme som verdens kanskje beste frikjører?

CAST

Freetour Upgrade Kit

Systemet som gir deg fordelene av en tech-binding på vei opp og en fullblods, bombesikker alpinbinding på vei ned. CAST sin patenterte løsning kombineres med en Look Pivot 15/18-binding, og blir med det den optimale løsning for deg som virkelig sender’n! Binding kjøpes separat.

 Pris: 4 990,-

Lurer du på hvorfor du ser folk på skifilmer kjører ned med Look Pivot 18 etter de har gått på feller opp? Her har du svaret!
Lurer du på hvorfor du ser folk på skifilmer kjører ned med Look Pivot 18 etter de har gått på feller opp? Her har du svaret!

ORTOVOX 

Diract Voice

Verdens første skredsøker med integrert stemmenavigasjon! Med Smart Antenna-teknologi analyseres enhetens plassering i skredet og bytter automatisk til den beste antennen. Dermed dobles rekkevidden og du blir funnet raskere. Kåret til «årets produkt» under ISPO 2021.

Pris: 4 399,-

Sender/ mottaker, skredsøker, Ortovox, snøskred
SNAKKENDE SKREDSØKER. Også med norsk språk!

FUBUKI

Niseko 2.0

Vi vet at du har prøvd minst ett par vinterstøvler før. Prøv å glemme dem for et sekund; Fubuki Niseko 2.0 er noe annet. De er ultralette. Varme. Tåler hard bruk, og er sjukt komfy. Lynraske å ta på, og av – enten du er på trugetur eller på vei til kontoret, en kald februarmorgen.

Pris: 1 095,-

Noe av det deiligste du kan ha på beina om vinteren!
Noe av det deiligste du kan ha på beina om vinteren!

UNION 

Explorer

Prisgunstig og særs solid splitboardbinding fra Union! Enkel å bytte fra gå- til kjøremodus, med et design skapt for lange turer og bratte linjer. Alt du trenger for å montere følger med.

Fra 4 490,-

Tilpassede splitboardbindinger til folket!
Tilpassede splitboardbindinger til folket!

KANG X DER/UTE

Telescopic Pink 90-140 cm


Etter tre år som selger av KANG, har vi selv blitt trofaste brukere. Så vi er ganske stolte av å kunne lansere et så fett samarbeid som dette!

KANG X DER/UTE = SANT
KANG X DER/UTE = SANT

KANG kommer fra Sverige, hvor også alt av design og deler av produksjonen foregår. Stavene fra KANG er laget av Flax (plantefiber), bambus, lær og bioplast, fordi gjengen bak merket er ansvarsbevisste og ønsker å bidra til at snø snø og pudder kommer på nytt. År etter år.

De er kjent for høy kvalitet og funksjonalitet, og i kombinasjon med et sterkt fokus på bærekraft har dette igjen sørget for diverse priser fra f.eks ISPO Awards.

Hos Der/ute er det flere som har testet KANG sine staver, og endt opp med å ta det med overalt.

Pris: 1499,-

PS: Visste du at du får 25% rabatt på HELE kjøpet ved kjøp av ski + binding? Sjekk ut utvalget her