Adventsquiz uke 3: Tema skisteder

Ny runde i vår populære quiz, og en ny sjanse til å vinne tusenvis av kroner i verdifullt Helly Hansen-utstyr!

Her kommer runde 3 av den populære adventsquizen - denne gang er det SKISTEDER som er temaet.

Er du en weekend warrior som kan skryte av å ha vært litt sånn "overalt" i anlegg rundt i alpene og i Norge? Da er det tid for eksamen, vis oss hva du har lært!

Annonse

Sjekk også ut Helly Hansen sitt unike tilbud Ski Free, som inkluderer heiskort til din favorittdestinasjon med på kjøpet av utvalgte skiklær!

Vi trekker tre vinnere av gavekort på Helly Hansen-utstyr, på henholdsvis 5000,-, 2500,- og 1500,- til de tre heldige vinnerne - hver uke!

Du deltar med navn og E-postadresse. Ingen kjøp er påkrevd og du kan prøve flere ganger, men ditt navn/E-post får kun ett lodd i trekning.

Les denne saken for gjennomgang av reglene rundt adventsquizen!

Dette er tredje runde i en serie av fire. Annleggsquizen er tilgjengelig fra 12. til 19. desember.

Mandag 19. desember legges runde 4 ut her på friflyt.no!

Følg oss på Instagram og Facebook for å få det med deg.

Husk å svare på eposten vi sender deg om du skulle vinne. Om du ikke gjør det etter tre dager, mister du premien og vi vil trekke en ny vinner.

Ukens tema er Skisteder, med litt blandet drops om kjente og ukjente anlegg over hele landet - og i fjellene sør for oss. Slip stålkantene og gjør deg klar!

NB! Ditt navn og E-post brukes ikke til reklame eller andre hensyn - de er kun nødvendige for å nå deg dersom du skulle bli trukket ut som vinner!

Adventsquiz uke 3. Tema: Skisteder

Husk: Selv om du ikke har bestått quizen plettfritt, er du med i trekningen av fete premier fra Helly Hansen. Du får selvfølgelig også lov til å prøve igjen!

Hvor på skalaen scorer du?
0-3 riktige: Huff da. Kanskje prøve å få mer enn to skidager i sesongen denne vinteren?
4-6 riktige: Du har litt å gå på, men du har åpenbart vært ute en vinternatt før. Ta kampen med samboer eller kompiser om å få enda flere skihelger!
7-8 riktige: Solid. Du har vært både i alpene og rundt omkring i landet, og kan forskjellen på T-krok og Poma-heis. Bra!
9-10 riktige: Jøss, dette kunne du! Du er typen som fistbumper heisfyren og alltid er først i køen på Grand Montets. Rått!

side 1 av 1

Denne karakteristiske utsikten er fra hvilket skianlegg?

Tvillingtrekkene, Setertrekket, Tobiasheisen og Veraheisen. Disse heisnavnene hører til hvilket skisenter?

Hvilket av disse norske skistedene har IKKE gondol?

I dette lille anlegget på østlandet har alpint-esset Henrik Kristoffersen terpet teknikk. Han kjører stadig for klubben som har denne bakken som sitt hjem. Hvilket anlegg og klubb skal vi frem til?

Du kjører bil fra Oslo sentrum. Ta av i Sandvika på E16 og kjør en times tid til Hønefoss. Derfra tar du av til Riksvei 7 og følger den et stykke oppover Hallingdal. Ta av Rv. 7 og kjør en halvtime opp Riksvei 50. Hvilket anlegg har du kommet frem til nå?

Skistar fikk mye pepper for denne: innimellom 2016 og 2021 fikk du med sesongkort til anlegget St. Johann nede på kontinentet. Hvilket land ligger anlegget i?

Helly Hansen og Norges Skiforbund inngikk nettopp en avtale om å levere klær og utstyr til de norske alpintlandslagene, med start i 22/23-sesongen. Hvor langt fram i tid varer avtalen?

NSF

Dette anlegget ligger i skyggen av selveste Tobleronefjellet og kan by på bilfritt sentrum, alpenes nest høyeste gondolbane og pisteforbindelse til søsterbyen Cervinia. Hvor skal vi?

Hvilken av disse fire velkjente svarte pistene i alpene er den bratteste?

Med Helly Hansen sitt unike SkiFree-tilbud får du med gratis heiskort (eller helgekort, o.l.) til et utvalg anlegg over hele verden. Hvor mange anlegg i Europa får du muligheten til å velge mellom med SkiFree?

Adventsquiz uke 4: Tema fjell

Kan du litt om fjell og sånn sier du? Siste sjanse til å vinne 9000 kr i gavekort fra Helly...

Adventsquiz uke 2: Tema Topptur

Vi deler ut 9000 kr i Helly Hansen-gavekort. Vis oss dine toppturkunnskaper og vinn!