Hver uke i advent kan du være med i trekningen av tusenvis av kroner i premier fra Helly Hansen!

I fire runder, hver uke i advent, er du invitert til å være med i adventsquizen. Hver quiz har omtrent 10 spørsmål om fire utvalgte temaer.

Temaer og tidspunkter

28. november til 4. desember (uke 48) - temaet er Frikjøring

5. til 11. desember (uke 49) - temaet er Topptur

12. til 18. desember (uke 50) - temaet er Skisteder

19. til 25. desember (uke 51) - temaet er Fjell fra hele verden

Premier

Preiene er ganske enkelt gavekort til et rikt utvalg av utstyr fra Helly Hansen sin fete nettbutikk!

Hver uke trekker vi 3 heldige vinnere, og de er med i trekningen i 3 forskjellige klasser:

  1. premie: 5000 kr i gavekort

  2. premie: 2500 kr i gavekort

  3. premie: 1500 kr i gavekort

Vinneren trekkes hver uke av Fri Flyt konseptstudio i samarbeid med Helly Hansen. Vennligst tillat litt tid for at trekningen skal finne sted - vi sikter på å gi beskjed til vinneren 4-5 arbeidsdager etter at quizrunden er avsluttet.

Husk å svare på eposten vi sender deg om du skulle vinne. Om du ikke gjør det etter tre dager, mister du premien og vi vil trekke en ny vinner.

Slik er trekningen

Det er selvfølgelig ikke bare å mate på uten å tenke over hva du svarer. Alle svar er med i trekningen om 3. premien, men

Hver deltager deltar med ett lodd hver, men du belønnes for å sbare riktig: Da blir antallet lodd som kniver om premien færre, og vinnersjansene dine større!

Slik er kravene:

Klarer du under 6 av 10 riktige svar, får du ikke godkjent - da er du kun med i trekningen om 3. premien.

Klarer du minst 6 av 10 riktige, har du bestått! Da kan du være en av dem som vinner enten 2. og 3. premie!

Klarer du 10 av 10 riktige, er du med i gruppen som kniver om å vinne 1. premien på 5000 kr. I tillegg er loddet ditt også kvalifisert til å bli trukket ut til 2. eller 3. premien.

Vi trekker alltid 1. premie først, og utvider deretter loddboken til trekningene av de neste premiene. Du kan ikke vinne flere enn en premie pr. quizrunde.

Spørsmål og svar

Kan jeg delta flere ganger? Svaret er ja! Du har lov til å prøve å svare så mange ganger du vil, men ditt beste svar vil være knyttet til ett navn og en adresse. Du får med andre ord ikke flere lodd om du prøver flere ganger.

Kan jeg google svarene? Vel, ja. Vi prøver å lage en blanding av ting som "alle" vet og ting som er litt vanskeligere, men målet er ikke å gjøre det umulig heller. Du får også se en fasit på slutten av hver innleverte quiz.

Hva skjer med personinfoen min? Vi behandler informasjonen din etter gjeldende GDPR-reglement og vil ikke bruke ditt navn og E-post til videresalg, reklame eller annet rusk. Informasjonen er kun for å kontakte deg om du skulle vinne, deretter vil den bli sletter - så ikke vær redd for å bruke ditt ekte navn og primære e-post.

Hvordan kunngjør dere vinnerne? Vinneren vil bli kontaktet på E-post, og vi vil kanskje gratulere vinneren på Instagram og Facebook om du vil la oss tagge deg. Vi sikter på å gjøre trekningene raskt og kunngjøre vinnerne, men er avhengige av at de vi kontakter svarer raskt på E-post!

Må jeg svare på E-posten om jeg vinner? JA! Dette er viktig. Om du skriver din E-post feil eller ikke svarer, får vi ikke sendt deg din premie, og de er det kanskje noen andre som fortjener den mer. Husk derfor at om du IKKE svarer på eposten innen 3 dager/72 timer, vil premien din frafalle og vi vil trekke en ny vinner.

Har du flere spørsmål? Du kan kontakte oss på konseptstudio@friflyt.no.