Hils på neste generasjons turkart, laget av Calazo i samarbeid med Fri Flyt! Disse kartene er detaljerte, spesifikt ment for tur og topptur, og dekker noen av landets flotteste områder. De er laget i materialet Tyvek, som er slitesterkt, vannresistent og motstår riving. Perfekt til bruk i all slags vær! Så langt har vi klare kart for SunnmørsalpeneTromsø og Lyngen

Hva skal du med kartpose når du har kart laget i Tyvek?

Kartet Sunnmørsalpene 1:50 000 kommer med inntegnede ruter fra guideboka «Toppturar i Sunnmørsalpane» (Ski Touring in The Sunnmøre Alps i engelsk oversettelse) av Stig J. Helset og Håvard Myklebust. Kartet fungerer perfekt som et supplement til boka. Vi kjører samme greia med kartene fra Troms og Lyngen, som supplerer Espen Nordahls bestselger-guide på norsk og engelsk.

Vi lanserer nå NESTE GENERASJON turkart for Glittertinden og Galdhøpiggen!

Det er ikke bare nytt materiale vi har å by på, vi har en helt ny metode for å lage kart. Ved å skanne landskapet med laser, kan vi gjengi topografien langt mer nøyaktig enn noensinne, slik at man virkelig ser landskapet på papiret slik det fremstår i virkeligheten. Dette er kart som du må se og oppleve!