Zürich, Sveits, 17. mars 2022 - Stiløping blir stadig vekk en mer og mer populær aktivitet blant aktive jogere. Men for mange kan stien virke som et litt utilgjengelig sted, en disiplin reservert for de aller mest ihuga av løpere. Det vil sveitsiske On endre i dag, med lanseringen av Cloudvista, den innovative nye skoen som gjør stiløpingen tilgjengelig for alle.

Spektakulære utsikter, spesialiserte språkføring og utstyr på toppnivå preger verden av sti-og fjelløping. Det kan virke som en helt egen verden fra utsiden: Folk løper etapper lengre enn et maraton, de pakker med seg isolasjonstepper med astronaut-tekstil og ruter med høydeprofilen fra helvete. On har utviklet nøkkelen som åpner denne verdenen og gjør den tilgjengelig for flere: Cloudvista har lav vekt og er designet for moderat og urbant offroad-terreng.

On Cloudvista i felt. Foto: On
On Cloudvista i felt. Foto: On

Teknisk vidunder

Sveitsiske On har blitt en ledende produsent av løpesko takket være sine patenterte teknologier og design, og det er de som bærer prestasjonen til Cloudvista. Den kombinerer On sin velkjente CloudTec®-såle med det dempende superskummet Helion™. Slik får du en balansert demping og en superkomfortabel løpsfølelse.

Dette komplementeres ytterligere av Missiongrip™- teknologien i bunnsålen. Grepet ditt er sikkert uansett underlag med knastene i denne sålen, som gir deg pålitelig feste når underlaget ikke lenger bare er fast nedtråkket sti eller asfalt.

Missiongrip™-sålen med patentert CloudTec®-demping.
Missiongrip™-sålen med patentert CloudTec®-demping.

Vrista må vi også vie litt ekstra oppmerksomhet til - så tynn at den er nærmest gjennomsiktig gjør både at du får et stilig uttrykk og lav vekt. Samlet er Cloudvista en genuin pakke med innovative konstruksjonsgrep iblandet godt gjennomprøvd teknologi.

For crossover-fans

For løpere som lever i byen og andre tettbebygde områder, er Cloudvista den perfekte brobyggeren fra løping på asfalt til overgang mot løping i parken og på lette stier, og etterhvert inn i skogen.

Detaljene viser hvor grundig gjennomtenkt On sine løpesko er.
Detaljene viser hvor grundig gjennomtenkt On sine løpesko er.

Med høyteknologisk utforming og en lett gjenkjennelig farge og design, gjør Cloudvista seg bemerket som noe helt annet enn de fleste typiske løpesko. Den låner teknologiske løsninger fra fetteren sin Cloudultra, laget for lengre distanser.

Lik som fetteren er nemlig Cloudvista også en slugger når det kommer til miljøregnskapet. Skoen er laget av over 70% resirkulert polyester i vrista og i hele skoen samlet er over 20% av materialene brukt, laget av resirkulert plast.

Cloudvista - Tekniske egenskaper

Lav vekt og god demping

Helion™ superskum og CloudTec® gir balansert demping og komfortabelt steg i moderat terreng. Minimalistisk såle og vrist gir ekstra mobilitet og lav vekt. Dette gjør Cloudvista til en av On sine letteste løpesko.


Perfekt grep
Missiongrip™ såle med firkantede knaster på høl og fremfot, mangekantede knaster på tå og midt på. Resultatet er godt grep uansett terreng.


Design og teknologi


Unikt design og materialvalg gjør Cloudvista lett, allsidig og komfortabel. Teknologi som gjør deg rask på stien og som ser bra ut utenfor stien.

Cloudvista er seneste i en kavalkade av innovative løpesko fra On.
Cloudvista er seneste i en kavalkade av innovative løpesko fra On.

Hvem er On?

On ble født i de sveitsiske alper med ett mål for øyet: Å gjøre helt om på løpesporten ved å gjøre det mulig for alle å løpe på skyer. Elleve år etter lanseringen leverer On stadig nye innovasjoner som snur opp-ned på forventingene til sportsbransjen.

On omfatter både løpesko, bekledning og tilleggsutstyr for løpere som er opptatt av ytelse, liker å være utendørs og legge ut på lengre turer. On er drevet av engasjerte kunder og ønsker fra brukere, som har drevet dem til å utvikle deres prisvinnende CloudTec®-teknologi og gjort at alt utstyret deres preges av mesterlig, meningsfylt design.

On er også kjent for å ha gjort en rekke gjennombrudd på miljøsiden og arbeidet for å muliggjøre sirkulærøkonomiens inntog i sportsbransjen. I dag er On til stede i mer enn 60 land over hele verden. Alt dette har gjort at On på rekordfart har tiltrukket seg en hurtigvoksende global fanskare, som inspirerer mennesker til å utforske, oppdage og drømme videre.

Skoen for overgangen mellom velfriserte og grovere stier. Foto: On
Skoen for overgangen mellom velfriserte og grovere stier. Foto: On

Rett rundt hjørnet

Cloudvista er nå straks rundt hjørnet. I norge finner du klær og sko fra On hos Anton Sport, Sport1, Milslukern og en rekke uavhengige butikker og løpeskospesialister over hele landet.

Nye On Cloudvista


Resirkulert innhold: Resirkulert polyester 70-80% i vrist, 20% i hele skoen


Vekt: 280g (Str. 42 herre), 236g (Str. 38 dame)
Størrelser: Herre 40 - 49, Dame 36 - 43
Drop: 7mm
Pris: 1699 NOK

(inkluderer fri frakt og 30 dagers fritt bytte)
Lanseringsdato 17. mars

Bestilles fra 17. mars 2022 på on-running.com
Bestilles fra 17. mars 2022 på on-running.com

On er også dyktige på distribusjon gjennom egne kanaler, og tilbyr problemfri levering av skoen også til Norge. Fra den 17. mars er Cloudvista tilgjengelig for bestilling til kr. 1699 ,- på on-running.com i deres rikholdige nettbutikk.

On

Run on clouds

Sveitsisk løpemerke som lager sko, bekledning og tilbehør.

Besøk on-running.com for nettubtikk og mer info.

Klikk her for å bestille nye Cloudvista med fri frakt og lang bytterett!

Følg @on_running på Instagram her!

Her finner du On på Facebook.