Natur og fjell motiverer oss: lokale, fjellboere, friluftsentusiaster og sportsinteresserte. Det finnes utallige måter å nyte våren på. Derfor har vi har som mål å anbefale riktig utstyr til den enkelte. Det speiles i et utvalg som sikrer komfort, opplevelser og skiglede – på lik linje med optimal sikkerhet. DER/UTE vil, gjennom hele året, dele våre aller beste produktnyheter og tips her i Fri Flyt.

En nytenkende skisekk med ISPO-medalje.
En nytenkende skisekk med ISPO-medalje.

SAMAYA Ultra 35

Minimalistisk, innovativ og ekstrem; i vanntett Dyneema. Samaya har allerede høstet en ISPO-pris for Ultra35, og det med god grunn. Med en minstevekt på 495g (840g inkl. alt tilbehør) er den lettest i sin klasse – men den også ekstremt holdbar og ikke minst, svært funksjonell. Perfekt for klatreren og toppturentusiasten, på dagstur eller multi-dagers eventyr.

Pris: 4 950,- - Klikk her for å se den!

Praktiske honcho poncho, i sammenpakket versjon til høyre.
Praktiske honcho poncho, i sammenpakket versjon til høyre.

THERM-A-REST Honcho Poncho

Dette geniale produktet har på kort tid blitt en storfavoritt blant gjengen i DER/UTE, og vi drar aldri på tur uten. Isolert pledd og poncho i ett.

Pris: 1 890,- NÅ PÅ TILBUD! Klikk her for å se den!

Heimplanet sine telt omdefinerer konseptet fullstendig!
Heimplanet sine telt omdefinerer konseptet fullstendig!

HEIMPLANET The Cave XL 4-Season

Heimplanet og det islandske klesmerket 66°North har samarbeidet om å lage et «state-of-the-art» 4-sesongstelt. Her kombineres design og funksjonalitet fra Heimplanet, med 66°North sitt velrenommerte rykte for kvalitetsprodukter, til de mest krevende forhold. Basert på det ikoniske teltet The Cave, presenterer nå Heimplanet og 66°North en limited edition; The Cave XL 4-Season.

Pris: 12 990,- - Klikk her for å se den!

Lett og bunnsolid, og høy nok til å få plass til en hel vinflaske stående!
Lett og bunnsolid, og høy nok til å få plass til en hel vinflaske stående!

YETI Roadie 24

Si hei til din nye favorittkjøleboks! Yeti Roadie 24 er en allsidig og ekstremt robust kjøleboks. Dette er en oppgradert versjon av bestselgeren Tundra. Den er 10% lettere og holder 30% bedre på kulda. Med sitt slanke design får denne plass bak passasjersetet i en vanlig bil.

Pris: 2 590,- - Klikk her for å se den!