Natur og fjell motiverer oss: lokale, fjellboere, friluftsentusiaster og sportsinteresserte. Det finnes utallige måter å nyte. Derfor har vi har som mål å anbefale riktig utstyr til den enkelte. Det speiles i et utvalg som sikrer komfort, opplevelser og skiglede – på lik linje med optimal sikkerhet. 

DER/UTE vil, gjennom hele året, dele våre aller beste produktnyheter og tips her i Fri Flyt.

KONVOI

Favor 147

Drømmer du om en surfende bindingsløs ferdi dyp løssnø? Vi er stolte av å presentere Konvoi Favor 147 - et samarbeid mellom Konvoi Snowboards og DER/UTE. Designet er unikt og det finnes kun 10 eksemplarer av denne modellen.

Er du på jakt etter flytfølelsen, er det lite som slår dette!
Er du på jakt etter flytfølelsen, er det lite som slår dette!

CAST

Freetour Upgrade Kit

Systemet som gir deg fordelene av en tech-binding på vei opp og en fullblods, bombesikker alpinbinding på vei ned. CAST sin patenterte løsning kombineres med en Look Pivot 15/18-binding, og blir med det den optimale løsning for deg som virkelig sender’n! Binding kjøpes separat.

Lurer du på hvorfor du ser folk på skifilmer kjører ned med Look Pivot 18 etter de har gått på feller opp? Her har du svaret!
Lurer du på hvorfor du ser folk på skifilmer kjører ned med Look Pivot 18 etter de har gått på feller opp? Her har du svaret!

KANG X DER/UTE

Telescopic Pink 90-140 cm


Etter tre år som selger av KANG, har vi selv blitt trofaste brukere. Så vi er ganske stolte av å kunne lansere et så fett samarbeid som dette!

KANG X DER/UTE = SANT
KANG X DER/UTE = SANT

KANG kommer fra Sverige, hvor også alt av design og deler av produksjonen foregår. Stavene fra KANG er laget av Flax (plantefiber), bambus, lær og bioplast, fordi gjengen bak merket er ansvarsbevisste og ønsker å bidra til at snø snø og pudder kommer på nytt. År etter år.

De er kjent for høy kvalitet og funksjonalitet, og i kombinasjon med et sterkt fokus på bærekraft har dette igjen sørget for diverse priser fra f.eks ISPO Awards.

Hos DER/UTE er det flere som har testet KANG sine staver, og endt opp med å ta det med overalt.

FUBUKI

Niseko 2.0

Vi vet at du har prøvd minst ett par vinterstøvler før. Prøv å glemme dem for et sekund; Fubuki Niseko 2.0 er noe annet. De er ultralette. Varme. Tåler hard bruk, og er sjukt komfy. Lynraske å ta på, og av – enten du er på trugetur eller på vei til kontoret, en kald februarmorgen.

Det beste du kan ha på beina om vinteren om du ikke har på deg skistøvler eller snowboardboots!
Det beste du kan ha på beina om vinteren om du ikke har på deg skistøvler eller snowboardboots!

 

HEIMPLANET

The Cave XL 4-Season

Heimplanet og det islandske klesmerket 66°North har samarbeidet om å lage et «state-of-the-art» 4-sesong-stelt. Teltet kombinerer design og funksjonalitet fraHeimplanet med 66°North sitt velrenommerte rykte for kvalitetsprodukter i de mest krevende forhold. Basert på det ikoniske teltet The Cave, presenterer nå Heimplanet og 66°North en limited edition.

PS: Visste du at du får 25% rabatt på HELE kjøpet ved kjøp av ski + binding? Sjekk ut utvalget her