Natur og fjell motiverer oss: lokale, fjellboere, friluftsentusiaster og sportsinteresserte. Det finnes utallige måter å nyte. Derfor har vi har som mål å anbefale riktig utstyr til den enkelte.

Det speiles i et utvalg som sikrer komfort, opplevelser og turglede – på lik linje med optimal sikkerhet. DER/UTE vil, gjennom hele året, dele våre aller beste produktnyheter og tips her i Fri Flyt.

Rumpl original puffy blanket

Nyhetene fra Rumpl er på plass! Original Puffy Blanket er lett og pakkbart, med flere bruksområder. Et vann- og vindavvisende ytterstoff og innside i resirkulert polyester gjør dette til turpleddet som holder deg varm, selv om det skulle bli fuktig.

Veil. pris: 1 899,- - Finn den på derute.no

DU/ER Live Free Adventure Pant

Norges feteste utvalg av DU/ER finner du hos DER/UTE. Bestselgeren Live Free Adventure Pant er nå endelig på lager igjen. Dette er tidløse fritidsbukser med normal passform. Disse er designet for å holde deg komfortabel gjennom hele dagen (og natten). Superfleksible, super kvalitet og særs godt design. Fungerer like godt til en tur på byen som en en tur i skogen. 

Veil. pris: 1 399,- - Finn den på derute.no

HEIMPLANET Fistral

Fistral er HEIMPLANETs oppblåsbare telt for en til to personer. Et kompakt design med to vestibyler og innganger gir fleksibilitet, samtidig som det tar liten plass i sekken. De to inngangene skaper beleilig tilgang og flere muligheter for ventilasjon, samtidig som du er godt beskyttet fra vær og vind. Pumpes opp på minuttet!

Veil. pris: 7 490,- - Finn den på derute.no

HEIMPLANET x HELINOX Chair One

Årets råeste collab! Heimplanet har gått sammen med Helinox om en oppgradert utgave av solide Chair One.

Lanseres hos derute.no