Quiz, Høst, premier

Andre runde i Mammut sin sommerquiz

Vi deler ut spinnville premier. Om du har brukt de siste sommerne i en campervan fylt opp med klatreutstyr, ski eller sykkel så vil du nok gjøre det godt her.

Mammut er kjent for spesielle reklamekampanjer. Her et foto fra normalruta på Matterhorn via Hörnli Ridge. Klatrere satt ut 50 røde lys langs ruta. Foto: Robert Boesch
Mammut er kjent for spesielle reklamekampanjer. Her et foto fra normalruta på Matterhorn via Hörnli Ridge. Klatrere satt ut 50 røde lys langs ruta. Foto: Robert Boesch

Norgesferiequiz, Uke 2. Tema: Norske attraktsjoner?

Husk: Selv om du ikke har bestått quizen plettfritt, er du med i trekningen av fete premier fra Mammut. Du får selvfølgelig også lov til å prøve igjen!


Hvor på skalaen scorer du?

0-3 riktige:  Uffda. Du hører dessverre ikke hjemme på fjellet. Kjøp deg en SUP eller hold deg til kaféturer i byen.

4-6 riktige: Mye å gå på. Dette kan forbedres. Ta deg en tur til Turtagrø, sett deg ned og les i biblioteket noen dager så klarer du muligens mer.

7-8 riktige: Solid. Du har peiling på fjell fra både fjern og nær! Du studerer ikke friluftsliv i Sogndal vel? På vei til å bli tindevegleder kanskje?

9-10 riktige: Er det selveste Jérémy Heitz eller Nadine Wallner som har svart her eller? Mektig imponerende! Når er neste gang du skal klatre nordveggen på Eiger?

Mammutquiz uke 2

Husk: Selv om du ikke har bestått quizen plettfritt, er du med i trekningen av fete premier fra Mammut. Du får selvfølgelig også lov til å prøve igjen!

Hvor på skalaen scorer du?
0-3 riktige: Uffda. Du hører dessverre ikke hjemme på fjellet. Kjøp deg en SUP eller hold deg til kaféturer i byen.
4-6 riktige: Mye å gå på. Dette kan forbedres. Ta deg en tur til Turtagrø, sett deg ned og les i biblioteket noen dager så klarer du muligens mer.
7-8 riktige: Solid. Du har peiling på fjell fra både fjern og nær! Du studerer ikke friluftsliv i Sogndal vel? På vei til å bli tindevegleder kanskje?
9-10 riktige: Er det selveste Jérémy Heitz eller Nadine Wallner som har svart her eller? Mektig imponerende! Når er neste gang du skal klatre nordveggen på Eiger?

side 1 av 1

1. Klatremekkaet i Trøndelag. Hva heter hula på bildet som Mammut-ambassadør Adam Ondra har etablert en av verdens to hardeste sportsklatreruter?

Foto: Mountain Master

2. Klatreruta «Mot sola»(grad 6) er en klassikerrute på et skikkelig klassikerfjell i Telemark. Hvilket fjell skal vi frem til?

3. Denne svært omdiskuterte gondolen ligger i et område som er kjent for fantastiske toppturer og alpinklatring. Hvilket tettsted skal vi frem til?

FOTO: Davide Maouro

4. En av tre «sommeråpne» skisentre i Norge. Hvor er vi her?

Foto: Trolvag

5. Dal nær Narvik som muligens er mer kjent for sin sykling enn for sin klatring. Her finner du bl.a Elvegårdsfjellet som i klatreføreren for Stetind og Narvik omtaler som Norges Yosemite.

Foto: Knut Sandvik

6. Hva er norges høyeste fjell målt i primærfaktor?

Foto: Peellden

7. Hornelen er Europas høyeste sjøklippe, og krever en bratt og krevende fottur for å nå toppen. Hvor ligger den?

Foto: Svein Magne Tunli

8. Om du skulle befinne deg i Vestlandets hovedstad Bergen, så ligger det et svært og veldig bra buldrefelt ca 1,5 times kjøring mot nord-øst. Hvor?

9. Vi skal til en campingplass som er kjent for sin nærhet til Stryn Sommerskisenter, Fri Flyt Strynefestivalen hvor Manny (bildet) pleier å parkere seg og som er drevet av skilegenden Fred Syvertsen. Hvor er dette bildet tatt?

Foto: Lorena D'Amario

10. Vi skal til modellnavnet på en sovepose fra Ajungliak, et veikryss og en fjellbygd ved foten av jotunheimen. Navn takk!