Finnes det ett skioppsett til alle forhold?

TOPPTURFEBER (EP7): Bård Smestad har tatt turen til Oslo Sportslager for å prate med fjellfører Pål Røsrud om toppturutstyr. Hva er inn, og hva er ut?
HVA SKAL DU VELGE? Det er en jungel av skiutstyr der ute. Hvordan er det mulig å finne noe som passer ditt bruk? Bård Smestad og Pål Røsrud skal forsøke å lede oss på rett vei. Bilde: Christian Nerdrum

Utviklingen av toppturutstyr er inne i en rivende utviklingsfase. Det som var hot for fire år siden kan godt være fullstendig utkonkurrert av både lettere og bedre utstyr i dag. Det gjelder for alt fra ski til bindinger og støvler. 

Toppturentusiast Bård Smestad har tatt turen ned fra Mannen for å prate med fjellfører i «Fjellet Kaller» Pål Røsrud om det letteste tll det tyngste utstyret du kan sette i gåfunksjon. 

EPISODE 1: – Jeg er i overkant motivert

EPISODE 2: Gå (ikke) alene

EPISODE 3: Topptur med randokongen

EPISODE 4: Nattens puddertokt

EPISODE 5: Kunnskapsduell: Hvem har de beste toppturtipsene?

EPISODE 6: Ankom bryllup i skiklær

TOPPTURFEBER

Bård Smestad (48) er ikke frontfigur av den nye programserien Toppturfeber på grunn av sin uovertrufne faglige kunnskap om fjell og sikkerhet. Ei heller fordi skifilmskaperne vil ha ham på rollelisten i sine nye produksjoner. Bård er en ganske vanlig mann fra Trondheim med et normalt talent for skikjøring og god forståelse for snø, fjell og utstyr. Det som skiller ham ut, og som gjør at han er blitt frontfigur i den nye serien Toppturfeber er hans fabelaktige motivasjon til å komme seg ut på tur. 

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse