Sykkeltips til familien

TERRENGSKOLEN (S7E2) - Sykkelterapeut Aslak Mørstad har vært i Trysil for å hjelpe mor og datter med sine nybegynnerproblemer.

TERRENGSKOLEN

Terrengskolen er FFTV sin mest seiglivede serie og går nå inn i sin syvende sesong. Senere i serien skal Aslak Mørstad hjelpe oss til å bli bedre på å sykle. Utfortalentet Brage Vestavik skal tilbake på banen, og forhåpentligvis får vi Aslak til å gjør ting han ikke kan på sykkelsetet. Dessuten skal vi tilbake til Trysil for å sykle landets mest tilrettelagte sykkelmekka. 

Alt av TERRENGSKOLEN

– Vi har alle vært nybegynnere. Det kan være både gøy og frustrerende, sier Terrengsykkels Aslak Mørstad. I denne episoden av Terrengskolen har har reist til sykkelmekkaet Trysil for å hjelpe mor Irene og datter Live med utfordringene de sliter med på stisykkelen.

Mens det vanligste problemet for barn, er fartskontroll, er det gjerne mot og selvtillit som svikter hos mor. Dette er ting som kan løses, og med øvelser og trening blir det rask progresjon på nybegynnerne - som IKKE er nybegynnere på «flossing». Så det skal vi også lære i denne episoden.

LES OG SE OGSÅ: Vår nye serie Greia med (evt landevei- vs terrengsykkel)

Annonse
Annonse
Annonse