MinPark-vinneren er kåret!
Hoveddommer og skifilmlegende Håvard Arnstad hyller MinPark-vinnerfilmen –Og gir den åtte av ti poeng.
Fri Flyts strynefestival
Fri Flyt smeller til med tidenes ski-, brett,- sykkel-, klatre-, kajakk og sommerfest på Stryn -Og vekker til live den populære frikjøringskonkurransen Freeline Jam.
Sorry Putin og Sorry IOC!!!
Vi står ved startstreken av vårt første OL noensinne hvor slopestyle ski og snowboard er en gren under lekene, men er dette virkelig en fordel for sporten vår og gjør virkelig IOC og Putin en bra jobb? Her er min mening, hva er din...
Skikjører med shoppestopp
ISPO, verdens største sportsmesse nærmer seg. Bilder av nye sekker, varmesokker (med batteri!) fargerikt treningstøy og ikke minst fete ski vil friste oss. Jeg kommer til å sikle, men kan ikke kjøpe. I 2014 har jeg nemlig et shoppefritt år. Helt tullete sier kanskje du. Helt nødvendig, sier jeg.
Skifilmens framtid
KOMMENTAR: Hvordan ser og høres framtida til skifilmer ut? Som i Sverige i 1998 håper jeg.
Takk Tommy!
I tidenes siste episode av historiens tøffeste norske webserie takker vi Tommy Nordbø for årevis med knallhard og severdig kjøring.
Annonse
Oppdrag Antarktis
Snowboardkjørerne Xavier de Le Rue og Lucas Debari setter nye standarder for brattkjøring. Nå blir det film fra ekspedisjonen de hadde til Antarktis. Her har du traileren -inkludert et par skikjørere med kølsvart belte i brattkjøring.
Brattkjøring nordafor
69 GRADER BRATT, EPISODE 1: Webserien 69 grader bratt handler om det solide frikjøringsmiljøet i Troms. Her er første episode!
Vinter 2014 – Nå er jeg mektig lei!
I denne kommentaren skriver Thomas Heisig om sine konklusjoner etter de tre siste, dramatiske snøskrevintrene.
Skikidsa velkommen
Kids med ski på beina er velkommen når juniorutgaven av The Arctic Challenge (TAC) går av stabelen seks ganger i vinter.
Fire punkter om park
KOMMENTAR: Norske terrengparker kunne vært bedre, og norske terrengparkbrukere sutrer alt for mye. Hvordan skal vi gjøre parkene bedre?
Her går det galt for massemedia
KOMMENTAR: Kajakkvillmann, dragsug, magasug og misfornøyd men halvfornøyd er ukas ekstremsporthøydepunkter fra massemedia.
Imponerer uten Co2
TRAILERTID: Her er smakebit nummer to på filmen Steps, som skal være verdens første miljøvennlige skifilm. Svensk/ norske Jannicke Svedberg er med.
Filmfest med Blauvelt
Storfjellskongen Jake Blauvelt kommer for å kaste glans over filmen med seg sjøl som har norgespremiere i Oslo på torsdag.
Klisjeer på løpende bånd
TRAILERTID: Elvepadledronninga Mariann Sæther er på plass i den nye Nuit de la Glisse-filmen.
Hva er det med Sp?
KOMMENTAR: De vil fylle Norges grisgrendte strøk med demninger og asfaltveier, og de mener parkkjørerne i Norges fjellbygder må klare seg sjøl. Hva er det egentlig med Senterpartiet?
Hvem skal betale park-moroa?
STORTINGSVALGET 2013: Uten en eneste offentlig krone skapes medaljefavoritter til Sotsji-OL i norske terrengparker.
Annonse
Vestlandsrølp
TRAILERTID: Helt uten plan, men med rølp, sære kunstneriske påfunn og en gjeng råtasser fra Vestlandet har Thomas Bøthun laget en av årets kuleste trailere.
Nabons beste
Se, nyt og le! Her er det beste fra webserien Nabon fra 2011 og fram til i dag.
08:10 søndag morgen gikk det et massivt skred på Stryn Sommerskisenter.
Stort snøskred på Stryn Sommerski
Klokken 8.10 søndag morgen gikk det et massivt snøskred rett ved heisen på Stryn Sommerskisenter.

OPPDATERT 12:50 - Heisen åpner igjen.
Gi en knoke på friflyt.no
Last opp film, kom på Knoketopplista og vinn premie. Eller gi kompisen din en knoke. Eller bare gi en knoke til filmen du syns fortjener det!
Annonse