Nyheter og artikler om snowboard. Livet er best sidelengs mener mange.
Strynefestivalen utsolgt
STRYNEFESTIVALEN 2014: Tross mindre snø og stengt toppheis; Helgens festival på Stryn er utsolgt.
Maipudder på Svalbard
Det er ikke bare fortsatt ski- og snowboardsesong på Svalbard, det er til og med pudder til knes. Her er filmbeviset!
Se mesterfotografens blinkskudd
Frode Sandbech vant nylig den prestisjetunge fotokonkurransen 2014 WSSF Pro Photographer Showdown. Sett på fullskjerm, skru opp lyden og len deg godt tilbake i godstolen.
Pudderhelga
HELGEBILDET: Det er fortsatt pudder å finne til fjells, selv om badesesongen er i full gang.
Sandbech årets proff-fotograf
Fri Flyt-fotograf Frode Sandbech vant Pro Photographer Showdown i Whistler.
Filmbonanza fra X2
X2 er Sunnmøres egen ekstremsportfestival, med konkurranser i frikjøring, rando, elvepadling, big air og longboard. Her er film og resultater fra helga.
Annonse
Walchs skifotoskole
Richard Walch har til gode å få bildet sitt på trykk i Fri Flyt, men den tyske proff-fotografen har like fullt noen tips verdt å få med seg.
Ringkollen til salgs
Bla opp 3,5 millioner kroner, og to heiser, ei tråkkemaskin, et par hus, to snøskutere, og bakken med en av landets beste og mest effektive terrengparker kan bli din.
MinPark-vinneren er kåret!
Hoveddommer og skifilmlegende Håvard Arnstad hyller MinPark-vinnerfilmen –Og gir den åtte av ti poeng.
Fri Flyts strynefestival
Fri Flyt smeller til med tidenes ski-, brett,- sykkel-, klatre-, kajakk og sommerfest på Stryn -Og vekker til live den populære frikjøringskonkurransen Freeline Jam.
Sorry Putin og Sorry IOC!!!
Vi står ved startstreken av vårt første OL noensinne hvor slopestyle ski og snowboard er en gren under lekene, men er dette virkelig en fordel for sporten vår og gjør virkelig IOC og Putin en bra jobb? Her er min mening, hva er din...
Skikjører med shoppestopp
ISPO, verdens største sportsmesse nærmer seg. Bilder av nye sekker, varmesokker (med batteri!) fargerikt treningstøy og ikke minst fete ski vil friste oss. Jeg kommer til å sikle, men kan ikke kjøpe. I 2014 har jeg nemlig et shoppefritt år. Helt tullete sier kanskje du. Helt nødvendig, sier jeg.
Skifilmens framtid
KOMMENTAR: Hvordan ser og høres framtida til skifilmer ut? Som i Sverige i 1998 håper jeg.
Takk Tommy!
I tidenes siste episode av historiens tøffeste norske webserie takker vi Tommy Nordbø for årevis med knallhard og severdig kjøring.
Oppdrag Antarktis
Snowboardkjørerne Xavier de Le Rue og Lucas Debari setter nye standarder for brattkjøring. Nå blir det film fra ekspedisjonen de hadde til Antarktis. Her har du traileren -inkludert et par skikjørere med kølsvart belte i brattkjøring.
Brattkjøring nordafor
69 GRADER BRATT, EPISODE 1: Webserien 69 grader bratt handler om det solide frikjøringsmiljøet i Troms. Her er første episode!
Vinter 2014 – Nå er jeg mektig lei!
I denne kommentaren skriver Thomas Heisig om sine konklusjoner etter de tre siste, dramatiske snøskrevintrene.
Annonse
Skikidsa velkommen
Kids med ski på beina er velkommen når juniorutgaven av The Arctic Challenge (TAC) går av stabelen seks ganger i vinter.
Fire punkter om park
KOMMENTAR: Norske terrengparker kunne vært bedre, og norske terrengparkbrukere sutrer alt for mye. Hvordan skal vi gjøre parkene bedre?
Her går det galt for massemedia
KOMMENTAR: Kajakkvillmann, dragsug, magasug og misfornøyd men halvfornøyd er ukas ekstremsporthøydepunkter fra massemedia.
Imponerer uten Co2
TRAILERTID: Her er smakebit nummer to på filmen Steps, som skal være verdens første miljøvennlige skifilm. Svensk/ norske Jannicke Svedberg er med.
Filmfest med Blauvelt
Storfjellskongen Jake Blauvelt kommer for å kaste glans over filmen med seg sjøl som har norgespremiere i Oslo på torsdag.
Annonse