JOTUNHEIMEN: Heftye Invitational kjøres i Jotunheimen. Her er Stian Hagen i området. Foto: Christian Nerdrum

Vil du kjøre Heftye? Da må du se her!

Du kan bli en del av stjernegalleriet til Heftye Invitational.

Heftye Invitational arrangeres for første gang 20-23. april i år, og er en frikjøringskonkurranse i Jotunheimen hvor kjørerne selv må bli invitert av arrangøren (Sigurd Løvfall, Ole-Kristian Strøm og Heftye Opplevelser).

Konkurransen, med base på Eidsbugarden, skal romme til sammen ha 40 utøvere. 30 blir invitert av arrangøren, mens de ti siste skal bli avgjort gjennom en videokonkurranse på Fri Flyt.

Nå har altså du mulighet til å bli en del av stjernegalleriet, som blant annet består av Karl Kristian Muggerud, Sondre Loftsgarden og Dennis Risvoll. Alt du trenger å gjøre er å vise oss at du fortjener en plass i konkurransen.

Det gjør du ved å sende inn dine ferdigheter på film - og vinner avstemningen.

Regler:

  • Filmen må være minst 1 minutt, og maks 4 minutter lang.
  • Filmen må lastes opp på FFTV, eller sendes til nett@friflyt.no med en kort beskrivelse. Skriv "Heftye videokonkurranse" i emnefeltet.
  • Vinnerne avgjøres via avstemning på friflyt.no.
  • De tre videoene med flest stemmer blir direkte invitert til konkurransen. De neste syv avgjøres av en jury bestående av Sigurd Løvfall, Ole-Kristian Strøm og Fri Flyt.
  • Frist for å sende inn bidrag er 24. mars. Avstemningen starter deretter 20 mars., og varer fram til 1. april. Videokonkurransen starter allerede onsdag 8. februar.

Heftye Invitational arrangeres altså fra 20-23. april i år. Les mer om arrangementet her.

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse