MEGAPARK 2013: Monster-gap-hoppet var årets største pg feteste feature på Megapark i Hafjell. Foto: Andreas Løve Storm Fausko

Stem på din MegaPark-favoritt

Juryen har endelig plukka ut 12 fete MegaPark-filmer til finalen i årets store MegaPark- filmkonkurranse, og nå er det opp til DEG å kåre en vinner!
DOMMER: Christopher Helberg var slevsagt på plass på Megapark i år, og han er en av gjengen som har plukka ut de tolv finalefilmene du kan stemme over nå. Foto: Endre Løvaas
REKORD: Aldri før har så mange deltatt på MegaPark. Foto: Endre Løvaas

32 flotte MegaPark-filmer har blitt til 12, etter at juryen, med blant andre Trashpartysjef Christopher Helberg og skifilmlegende Håvard «Howie» Arnstad (innehaver av verdens feteste vimeokonto) har vært sentrale i arbeidet med å plukke ut finalistene.

– Jeg må innrømme at jeg syns årets filmer var litt flate. Det kan virke som de fleste bare vil vise at de behersker det generelle skifilmspråket, men det er enkelt. Det var litt for mange trygge løsninger i år, sier Arnstad. 

– Du har vært med og laget et knippe skifilmer som står som bautaer i skifilmhistorien. Hva er dine tips til kidsa som lager edits?

– Det vanskelige er jo å gjøre noe helt nytt. Men jeg mener de må tørre å gjøre det de egentlig syns er for drøyt eller rart. Bruk din interne humor, hvis du syns det er kult, så holder det. Selv om det er snålt. Det er derfor Jackass funka, ikke sant!

Nå er det opp til deg å stemme på din favoritt! Alle finalefilmene ser du her, og avstemninga finner du under filmene. Vinneren av avstemninga vinner prisen for Best Overall, hvor premiepakken er hele 10.000 kroner og et Canon EOS 6D-kit!

Prisene for beste humor mest originale edit kåres av juryen. Avstemningen avsluttes tirsdag neste uke (21. mai).

Final Films:

Ola Kassen:

Wordup Media:

Hans Haug:

Torjus Leiknes:

William Kalfoss:

Purple Pictures:

BFN Media:

Skinanigans:

Skino:

Next Generation Media:

Nabon:

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse