FRIFLYT.NO
Alt om frikjøring og toppturer på ski
BARSKT: I skitrehopping er hjelm det eneste utstyret som er påbudt, men det kan også lønne seg å bruke briller mot kvist, og kanskje en form for susp i herreklassen.

Skitrehopping - også en gren

De er i fåtall og de blir ikke tatt på alvor. Under mottoet "alle gode ting er tre" holdt skitrehopperne sitt tredje norgesmesterskap. Fotograf Thomas Sandanbråten Mørch var på plass i Bromma i Hallingdal.

BARSKT: I skitrehopping er hjelm det eneste utstyret som er påbudt, men det kan også lønne seg å bruke briller mot kvist, og kanskje en form for susp i herreklassen.STJERNER: Fra venstre: Eirik Braathen (nummer to), Linda Svorken (vinner i dameklassen), Jonas Rønning (vinner i herreklassen)  og Trond Wulfsberg (nummer tre).TEKNISK KREVENDE: I skitrehopping er det om å gjøre å hoppe høyest, derfor gjelder det å klamre seg fast til buska, inntil dommerne har målt høyden.MEDIA PÅ PLASS: Arrangør og fjorårets vinner, Vidar Eggiman, intervjues av NRK Norge Rundt. Mens dommerne summererer opp poengene.GODT UTFØRT: Et skitrehopp av høy klasse.VETERAN: : Fjorårets vinner Vidar Eggiman krysser skia og håper på det beste.BRUDDSKADE: Eirik Braathen viser at det også kan gå galt i skitrehopping, her fra da han knakk buska i oppvarmingsrundenFOLKEFEST: Strålende sol og vindstille gjorde NM-dagen til flott opplevelse for både publikum og utøvere.
Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 4767 Nydalen, 0421 Oslo | Tlf: 22 04 46 00
Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Redaktør: Henning Reinton | Nettredaktør: Tore Meirik
Salg og marked: Salgssjef Fri Flyt AS: Alexander Hagen | Salgskonsulent: Magnus Utkilen | Prosjektleder: Lisa Kvålshaugen Bjærum
Daglig leder: Audun Holmøy Røhrt | Nettsiden er utviklet av Fri Flyt Byrå