Fri Flyt-lesee har vært i aksjon på ski i mer eller mindre hele landet i helga, flere steder med supre forhold. Særlig på Vest- og Nordvestlandet og Midt-Norge har det kommet nysnø, og bildet under, fra Oppdal, gir en ålreit pekepinn på skiføret i Midt-Norges skihovedstad. Til uka er det fortsatt Vest- og Nordvestlandet som får påfyll, les mer i Fri Flyts snøvarsel!

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Et innlegg delt av Fri Flyt (@friflytmag)

Siden Fri Flyts instagramfotograf ikke får lov å delta på helgebildet-konkurransen, er det fire andre som skal konkurrere om premien fra ffshop.no, som er valgfri bok fra Fri Flyt-forlaget. Vinneren kåres førstkommende fredag; 17. november. Se alle bildene i galleriet under, og gi din stemme nederst i saken – men først litt info fra fotografene:

  • Ludwig Herder:

– Jeg møtte en «gubbgäng» på fredagskvelden da vi skulle ut og telte og kjøre ski. De mente det var en dårlig idé fordi det var så lite snø. Jeg skulle mene vi beviste det motsatte. Bildene er fra Kvaløya og Lyngen.

  • Erik Sande Henriksen:

– Det er ikke alltid fryd og gammen! Typisk nordmørsk vær med kraftig vind og snøvær. Fra sesongens første tur opp Trolltind i Jordalsgrenda. 12. november 2017. 

  • Daniel Green:

– I helga var jeg og en gjeng på en idyllisk tur i Sogndalsdalen. Vi reiste opp fra trekket ved Hodlekve, og gikk opp mot Blåfjellet. Helt nydelige forhold, og fant den etterlengtede snøen vi har ventet lenge på hele sommeren!

  • Anders Bjørkhaug:

– Etter at far hadde gjort unna farsdagspliktene på farsdagen med farstur på langrennsski med kidsa og far hadde lagt og lest for den minste rakkarungen, fikk far ordentlig farsdagstur med hodelykt! Turen gikk på Indrebøfjellet, en liten topp i Førdes bakgård. 20 til 40 centimeter løssnø, uten riper i skia. Aldri opplevd i november før! Bildet tatt av en annen far; LP Degnepoll.