IKKE KLART: Nøyaktig løypevalg er ikke klart i skrivende stund, men det blir helt sikkert mange høydemeter og mye moro!

Råskaller til Stryn

Du kan kjøre mot noen av Norges beste frikjørere i Chinese downhill-konkurransen på Stryn om to uker.
THE CHINESE WAY: Kinesisk utfor betyr masse (gale) folk, fellesstart, spektakulær kjøring og enda mer spektakulær kræsjing.

Desse fem er klare til Chinese Downhill ved Stryn Sommeskisenter 9. juni: Torgrim Vole, Knut Myking, Henrik Langeland, HP Bakke og Steinar Nes, som alle har meldt sin ankomst, sier Håvard Nesbø. 

Høyt nivå

– Dette blir spektakulært, og sykt fett, når flere av landets beste freeridere står på startstreken samtidig, forteller Roar Erlandsen fra arrangørstaben Bratt Moro. Og fortsetter med at nivået på konkurransen blir ekstremt høyt når de beste frikjørerne vi har dundrer ned fjellsida i felles start og et kontrollert kaos.
Det er mye snø og det snør til tider enda på Strynefjellet, så forholdene ligger tilrette for en legendarisk konkurranse 9. juni.

Fest

– Vi legger opp til en festhelg i Stryn, der vi kjører Kinautfor på lørdag, målgang blir nede ved heisbua og dermed lett tilkomst så er det ventet et stort publikum. Premiefesten skjer senere på kvelden på legendariske Folven Camping sier Per Odd Grevsnes fra arrangørstaben.

I og med at konkurransen kommer til og gå delvis utenfor preparert løype, og at det går såpass vilt for seg så er det satt en nedre aldersgrense på 18 år for og delta.

Sognaraid

Sogningene har allerede meldt sin ankomst, og det ryktes fra saftbygda at de har sett opp et par busser som skal transportere horder med Sogndøler til Stryn denne helgen. Så er du gira på å teste deg mot Vole & co, er det bare og melde seg på.

Les mer om konkurransen her!

LES OGSÅ: Kinesisk utfor på Stryn

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse