…det bestemmer i hvert fall du. Stem på helgens beste bilde under teksten, og vinneren – som får bok fra Fri Flyt – kåres på fredag klokka 12. Alle bildene ser du i galleriet under.

Therese N. Andersen:

– Juhu! Her er mine bidrag fra solsnutia vår oppi nord! No kjæm sola snart! Ble feira med litt høye hopp i bølgene med Kari Schibevaag. Ja, vi tok med oss ett supbrett og litt knølhval på 30/40 tonn også! 

Per Inge Fjellheim:

– Magnus Dolmen hiv seg utfor ei gammeluteløe i pudderparadiset ved Sauda skisenter lørdag.

Rolf Jørgensen:

– Bortimot en halvmeter pudder av løseste slaget på Vågsli i helga. Kenneth Blom i kjent stil.

Sveinung Hveding:

– Endelig fikk vi oppleve skikkelig pudder i Hemsedal igjen. Dette var helgen for faceshots! Bildet er av sønnen min Isac på 10 år, og er selvfølgelig tatt i Hemmeligskogen. 

Henning Hovland:

– Jeg og en god kamerat hadde en utrolig morsom foto session i puddern på brett i helgen. Vi fant et veltet tre med en perfekt rotvelt til kicker.

Øystein Østbø:

– Sender et par bilder fra den etterlengtede fine vinteren på Østlandet. Foto: Tom Magnus Hansson Kjører: Øystein Østbø Sted: Høgevarde Fjellpark, forøvrig et lite, artig skisenter med mye bra terreng.

Marie Valdresbråten:

– Vi var heldig med tid og sted søndag ettermiddag. Mens det myldret av folk i Hemsedal Skisenter, var det kun en håndfull spor å finne på toppen Kyrkjebønøse tvers over dalen. Lars forsyner seg gladelig av godsakene.