ETT, TO: Völkl åpner opp for et nytt marked med de nye skiene One og Two. Akrobatiske puddertryner vil sette pris på tapring i tupp og tail. Bilde: Christian Nerdrum

UTSTYR: Nye pudderski fra Völkl

Fri Flyt har både testet og tatt en titt på de splitter nye pudderskiene til Völkl, One og Two. Se eksklusiv film med produktsjef Patrick Wesch.
DESIGNEREN: Fri Flyt tok en prat med produktsjef Patrick Wesch om de nye skiene. Bilde: Christian Nerdrum

Merke: Völkl One Two

De nye skiene er beregnet for frikjørere, jibbere og alle andre som ønsker en superleken og lettkjørt ski i pudder. Two er den største skien med 124mm under fot, full rocker og early taper i tuppene. Denne er laget for folk som ser etter en leken storfjellski for de virkelig gode dagene. Perfekt til powerslides i pudder, samtidig som den takler snø med motstand. Two kommer i 176, 186 og 196 cm. Veil pris: 6499,- Mål: 146-124-138 Full trekjerne toughbox konstruksjon med rette sidekanter. Full, høy rocker og tip/tail tapering.

One er lillebroren, og en typisk one-quiver-ski. Den takler dårlige forhold og kjører like bra forlengs som baklengs. Lettkjørt er den også. 116mm under fot og stor, full rocker gir bra flyt. Tip&tail taperingen gjør den lettmanøvrert. Skien kommer i lengder helt fra 156cm og hver 10cm opp til 186cm. Veil pris 5999,- Mål 138-116-130mm 

One & Two er klare for levering i de fleste lengder allerede i februar, og kan forhåndsbestilles fra din lokale Völkl-forhandler allerede nå.

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse