VARIERT: Råkjøring i bygatene er vi vant til å se fra Next Generation, men i Dick Moves gir de oss frikjøring også. Her er det Sindre Holtet som dykker dypt i Verbier. Foto: David Cornish

Next Generation serverer frikjøring (blant annet)

TRAILERTID: Navnet på den nye filmen fra Next Generation Media kan – ifølge dem selv – oversettes til «Frekke Manøvre».

Next Generation-produsent Ola Sollie forklarer:

– Traileren på «Dick Moves» er ute. Hva er historien bak navnet?

– Det kommer fra internt i gruppa, og det var vel Jens Erik Stokke som kom opp med det etter et par øl i fjor. Direkte oversatt til norsk er det dessuten «frekke manøvre», og det er jo på mange måter det filmen handler om.

– Det er en del frikjøring i traileren, hva er grunnen til at dere begynte med det, etter å ha kjørt knallhardt på urban kjøring i alle de andre filmene?

– Det stemmer at det kommer litt frikjøring i år. Det er jo noe vi har tenkt på i flere år, men vi har aldri kommet så langt at vi faktisk har gjort det. Men da Sindre Holtet tok kontakt i fjor høst angående å filme i Verbier med han og noen bekjente, så var det egentlig ikke så mye å lure på. Hele segmentet fra Verbier er forresten filmet av Jens Øvregård alene, så det står det stor respekt av!

 – Tøft. Hva kan du si om innholdet i filmen ellers?

– Vi kommer også til å vise en del streetkjøring, en kickershoot fra Dombås og en liten part fra Geilo Springsessions for å breake det opp litt. Som vanlig er vi ikke så glade i intervjuer og sånt, så det blir mye action – slik det pleier å være!

Se traileren på Dick Moves:

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse