PÅ TUR: Evoc World Traveller på flyplassen i Geneve. Foto: Tore Meirik

UTSTYR: Mandagstesten: Reisekameraten

Hvis du mener alvor med skiferien må du skaffe deg en trillebag.
Merke: Evoc World Traveller

Etter to reportasjeturer til Alpene og en flytur til Nord-Norge har trillebagen fra Evoc overbevist stort. Skal du skal ut og reise med skikjøring som mål, da må du ha en stor trillebag. Siden trillebagens fortreffelighet er like god uansett om bagen er fra DaKine, The North Face, Evoc eller andre leverandører, så dropper vi terningskast denne gangen. Likevel er det utvilsomt individuelle forskjeller, og det er ingen grunn til å mistenke Evocs bag for å komme dårlig ut ved en direkte sammenligning.

Med vekt på under fem kilo og volum på 125 liter, passer bagen strålende til reisende skikjørere som tar sjansen å å pakke skistøvlene i bagasjen. Vi opplever volumet på 125 liter som veldig gjennomtenkt, og hvis du pakker noe av utstyret i skibagen, er volumet perfekt tilpassa skireisen. Klær for halvannen uke, skistøvler, fotoutstyr og alskens annet man må ha med seg fikk fint plass i bagen.

Gjennomtenkte lommer og detaljer setter sitt preg på Evocs bag, og selv om de justerbare veggene som kan brukes til å skille mellom saker og ting i hovedrommet ikke ble brukt, kan de sikkert være gode å ha. De nokså store hjulene triller godt, også i snøslaps.

Trillebagens fortreffelighet kommer til sin rett på vei til og fra flyplassen. Når den andre delen av bagasjen er en uhåndterlig skibag, er det aldeles strålende å kunne trille bagen sin, i stedet for å drasse rundt på en sværduffelbag.

Pluss:

  • Fornuftige detaljer
  • Superpraktisk
  • Enkel men bra

Minus:

  • Litt dyrere enn noen av konkurrentene

Pris: 2 299,-

Evocs egen informasjon finner du her!

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse