– Vi kunne lett solgt 25 billetter til. Det gikk unna da langtidsvarselet kom tidligere i uka, forteller Laila Langesæter fra arrangøren Rosendal Event.

De arrangerer festivalen for første gang, og i år har de femti deltageresom sammen med partnere og guider medfører at omtrent sytti toppturentusiaster skal til fjells i Rosendal i helga.

Les også: Trailertid: Millom Bakkar og Berg

UTSOLGT: Helgens festival er utsolgt – med god margin. Foto: Rosendal Event.

– Guidene er ute og sjekker forholdene nå torsdag, men det ser veldig bra ut. Vi fikk litt regn i starten av uka, men nå er det veldig fint og knallblå himmel. Det er veldig kjekt at Rosendal er i ferd med å settes på kartet som toppturdestinasjon, sier Langesæter.

I tillegg til turer for et hvert nivå, lover hun god stemning på afterski og et spennende foredrag med den svenske skiprofilen Wille Lindberg, som bor og driver lodge i Jondal.

– Målet vårt er å tilby en komplet opplevelse, hvor folk kan ta seg en øl på afterski, kombinert med å komme seg i seng til rett tid slik at vi får utnytta dagene i fjellet maksimalt. Turene deles inn i re kategorier, slik  at alt fra ferske nybegynnere til mer erfaren toppturfolk får fine turer. Vi går mot ei veldig spennende helg, sier Laila Langesæter.

Les også: Trailertid: Zig Zag

ROSENDAL: Med stor interesse for toppturfestival håper Rosendal Event at området skal befeste sin posisjon som et strålende toppturområde. Foto: Rosendal Event.

Se også: Oversikt over alle tv- seriene til Fri Flyt