Kye Petersen vant

Skifilmstjerna Kye Petersen tok godt vare på ledelsen fra kvaliken i helgas FWT-runde i Revelstoke, og dundra inn til seier i går kveld.

Sist oppdatert 12. januar 2012 kl 08.27
TOPP TRE HERRER: 1. Kye Petersen 2. Oakley White-Allen 3. Drew Tabke

Petersen var den eneste som satte en 360 høyt oppe i The Mac Daddy Face, og med fart og flyt og en nokså stor klippe med perfekt landing lenger ned, dro han i land en velfortjent seier. I jenteklassen imponerte Angel Collinson i finalen, og hun vant fortjent.

Mange av de europeiske kjørerne så ut til å slite litt med variert føre på konkurransefjeset, og mange, inkludert regjerende verdensmester Aurelien Ducroz, gikk på trynet. Også fjorårets andreplass-innehaver Samuel Anthamatten fra Sveits datt. Sebastian Hannemann mistet statusen som beste europeer. Han endte på 9. plass, og franskmannen Adrien Coirier ble beste mann fra Europa med 4. plass.

Vi tar også med at franske Kevin Guri sto for finalens råeste krasj, da han falt omtrent halvveis, og kjørte resten av det 750 høydemeter store konkurransefjeset på magen og ryggen.