Skiekspert Eirik Finseth slår et slag for allsidighet på ski, og går foran som et godt eksempel ved å hive seg inn i terrengparken i Trysil over hopp, bokser og rails. 

DEN PERFEKTE SVINGEN

– Du må regne med å gå på trynet en gang i blant. Det er godt for allsidigheten din, sier Finseth. Skieksperten er tydeligvis ikke redd for å verken snurre eller kjøre med baken først på ski. Det synes han også du skal gjøre. Når det først går galt, er det nemlig greit å være vant til ubalansen og hvordan du kommer deg ut av den, mener oppdalingen. 

EIRIK FINSETH

Når skiinstruktøren heter Eirik Finseth, kan en godt si vi er i trygge hender. Finseth har en lang karriere bak seg med portkjøring på høyt nivå. 34-åringen var en av Aksel Lund Svindals argeste konkurrenter, men gikk lei av fartsdresslivet og omskolerte seg til frikjører. Det tok ikke lang tid før den teknikk-sterke oppdalingen ble lagt merke til, sponset og invitert til diverse photoshoots. Høydepunktet er nok foreløpig roller i Field Productions Supervention I og II. Her ser du sesong 1 av Den perfekte svingen