PÅ STORT LERRET: Kristian Vereide og Dombås er to av attraksjonene i Next Generations nye film Dick Moves, som har norgespremiere på fredag. Foto: Jonas Gran

Klart for Dick Moves-premiere

Fredag er det norgespremiere på Dick Moves fra Next Generation Media.

– Dick Moves er vår femte fullfilm. Vi har stort sett gjort mye av det samme; street, park og kickers. Nytt i år er at vi også har lekt oss en del i pudderet i Verbier i Sveits. Her dukker det også opp en del nye fjes, sier regissør Ola Sollie.

Verdenspremieren på Dick Moves er allerede unnagjort, men fredag på Vulkan i Oslo blir første gang den vises i Norge.

– Hva syns du sjøl om filmen?

– Generelt er jeg fornøyd med resultatet, til tross for at man aldri helt blir fornøyd. Filmen er allerede vist i Annecy og London, og responsen har vært veldig bra. Forventningene til premieren er derfor ganske høye, både til filmvisningen og afterpartyet, sier Sollie.

Se traileren lenger ned!

Kjørere:

Steffen Rosén Olsen, Emil Skjeslien Larsen, Marcus Kleveland, Elias Dalholt Kvarekvål, Elias Henderson, Sindre Aarøy Holtet, Kristian Vereide, Adrian Hovaukholen Lyngen, Petter Ulsletten, Espen Thomassen, Jens Erik Stokke, Jeppe Christopher Solberg og Herman Fjøss.

Bak kamera:

Ola Kjos Sollie (Regi og klipp), Jens Schøien Øvregård (Foto), Edward Knai Nilsen (Foto), Hans Haug (Foto) og Jonas Hårstad Gran (Dronepilot og stillfoto).

Se traileren:

Annonse
Annonse
Annonse