Tre av fire norske kjørere gikk til OL-finalen i slopestyle, og vår eneste halfpipekjører mista finaleplassen med et nødskrik. Men stiller de til start i neste vinter-OL, som arrangeres i Pyeongchang i Sør-Korea i 2018?

Intervjuet med PK Hunder er et lite utdrag fra et større og åpenhjertig intervju med PK, som du finner i nyeste utgave av Fri Flyt. Bladet kommer i kiosken torsdag! 

OL-laget fra Sotsji 2014 om Pyongyang 2018:

Aleksander Aurdal (29 år i 2018):

I RUSSLAND: Aleksander Aurdal i aksjon under slopestylekonkurransen i Sotsji. Foto: FIS

– Jeg har tenkt på Korea, men jeg vet ikke altså. Jeg kommer til å filme mye framover, og ikke reise like mye rundt de neste årene, men det er jo naturlig siden det ikke er OL-oppkjøring. Skal prøve å filme og ta bilder mer. Jeg utelukker ikke Korea, men stresser ikke med det. 

Øystein Bråten (22 år i 2018):

HÅPER PÅ PYONGYANG: Øystein Bråten kom til finalen i Sotsji, og håper han er god nok til enda bedre resultat i 2018. Foto: FIS

– Jeg har tenkt litt på det. Det var sinnssykt gøy i Sotsji. Jeg har som mål å kjøre så bra som mulig så ofte som mulig, så får vi se om det holder til OL-deltagelse i 2018.

PK Hunder (29 år i 2018):

FERDIG MED OL: PK Hunder er ikke i tvil: Han kjører ikke flere OL. Foto: Tore Meirik

– Det skjer ikke. Sporten er blitt alt for hard med tanke på skader. Det er utrolig mye slitasjeskader ute og går. Jeg vil tippe at 80 prosent av de som kjørte i OL i Sotsji kjørte med smerter i en eller annen form. 

(Les mer i vårt store intervju med PK i Fri Flyt nummer 104, som kommer i kiosken denne uka!)

Jon Anders Lindstad (24 år i 2018):

IKKE UTELUKKA: Jon Anders ser ikke bort fra koreatur i 2018. Han ble nummer 13 i Sotsji. Foto: FIS

– Jeg tar et år av gangen, og har ikke tenkt så mye på det. Men jeg kan selvsagt ikke utelukke at jeg satser mot neste OL.

Sportssjef Christopher Frankum (32 år i 2018):

ETT ÅR AV GANGEN: Tre ganger skal nytt landslag tas ut før Christopher Frankum tar ut neste OL-lag. Foto: Tore Meirik

– Time will show! Det er fire år til OL i Korea, og jeg kan ikke si noe om det nå. Landslagskjørerne har ettårskontrakter som går fra 1. mai til siste april, så den 1. mai i år kommer vi til å offentliggjøre hvem som blir på landslaget neste sesong, og ett år framover. Men det er jo fortsatt en stund til 2018 også etter det.

Alt om årets OL i Sotsji finner du her!