SNART STARTER FESTEN: Fri Flyt Film Tour braker løs 30. september! Foto: Bård Basberg

Fire nye Film Tour-stopp

I høst kommer Fri Flyt innom fire nye stede. Årets filmturné inkluderer blant annet det hotteste stedet nord for Trondheim, obligatorisk gondoltur og noen av høstens artigste fester.

– Molde, Narvik, Oppdal og Henningsvær er nye stopp under årets Film Tour. I Narvik blir visningen på Fjellheisrestauranten, på toppen av gondolen. Gondoltur er inkludert i billettprisen! Det blir steintøft. I Henningsvær viser vi film på Trevarefabrikken, utvilsomt det hotteste du finner nord for Trondheim. Jeg tror vi aldri har hatt så mye som fem stopp i Nord-Norge. Oppdal og Molde er også med i år, dette er jo skihovedstadene midt i Norge, sier Film Tour-sjef Brynjar Åmot.

MSP: Chris Rubens er blant kjørerne som sørger for at Matchstick sin film er blant høstens aller feteste. Foto: MSP

Årets hovedfilm under Film Tour er MSPs Drop Everything, men det blir også andre godbiter å kose seg med. I Sogndal blir det også SGN Hotdogparty sammen med filmturneen, og i Trondheim er Film Tour en del av UKA.

– Her blir det garantert kalas, gliser Åmot.

– Andre nyheter på årets turné?

– Ja, i Ålesund flytter vi inn i storstua Terminalen, og på Lillehammer flytter vi en etasje opp, til festsalen i Kulturhuset Banken. Der har vi plass til dobbelt så mange som på Stift. I tillegg får vi på plass et svært seks meter stort lerret, så det blir veldig bra!

Fri Flyt Film Tur starter i Oslo 30. september. Komplett turnéoversikt finner du her!

 
 
VIS KOMMENTARFELT
Annonse
Annonse
Annonse