Lørdag 10. november arrangerer Field Productions, i samarbeid med Snowball, Lillehammer Turist, Lillehammer Brettklubb og Lillehammer kommune, Field Fall Festival på Stortorget i Lillehammer.

– Dette er en videreutvikling av Field Rail Jam, som vi har gjennomført de siste 5 årene. Bakgrunn for prosjektet er fokus på egenorganisert idrett for barn og ungdom, og et forprosjekt opp mot Ungdoms OL, forteller Espen Kristiansen. 

I fjor ble det storeslem for Hallingdal med Øystein Bråten foran Andreas Håtveit, og i år som i fjor vil mange kjente kjørere ta turen innom for å karre til seg litt premiepenger. Blant andre twintiplandslaget, railkonge Even Sigstad og jibbernes norgesvenn Jesper Tjäder. 

LES OGSÅ: – Han begynner jo å bli litt gammel (Sak med Even og Jesper fra i fjor.)

LES OGSÅ: Hallingdaaal! (Field Raim Jam 2011)

Kristiansen forklarer at for de som vil være med på festen er det bare er å komme seg ut med kameraet.

– Det er Youtube-kvalik i alle tre grenene, og tre plasser per gren er satt av til de beste filmene, sier han. 

Sånn gjør du:

  • Send din edit med enten sykkel (kun dirtjump), skateboard (kun miniramp) og ski/ snowboard (kun railing) til espen@fieldproductions.com med kopi til sjursaetren@gmail.com. Skriv Field Fall Festival i e-postens emnefelt. 
  • Kvalifisering blir det også gjennom Øyer Rail Jam, denne arrangeres lørdag 2. november i bunn av Hafjell. 

Det vil også holdes en filmkonkurranse under arrangementet, der det skal filmes og lage en edit av hele eventet. Vinneren av denne konkurransen blir offisiell video, som kåres under ‹‹Kulturnatt››, og publiseres hos mediapartnerne. Samt en foreløpig hemmelig premie.