Eksaminatoren har noen merknader

GENERASJON FREERIDE (E6): Det er eksamensdag på Frognerseteren for Carl Peder Engeset. Mentor og eksaminator Luytkis er positiv, men har noen merknader til den kommende generasjonen.
YOUTUBE-NEGATIV: Fredrik er fornøyd med Carl Peder, men har likevel en appell til den yngre generasjonen om å ta det litt rolig. Bilde: Christian Nerdrum

Fri Flyts programserie Generasjon Freeride har kommet til veis ende for denne gang, og mentor Fredrik Luytkis møter Carl Peder Engeset (19) på Frognerseteren i Oslo for å gjennomgå vurderingene og skikjøringen freeridetalentet gjorde på sin solotur til Stryn. Han hektet riktignok opp med selveste Fred Syversen og fikk bli med til stupbratte Mannefallet. 

Luytkis virker fornøyd og delvis imponert, men han har likevel noen merknader til Carl Peder. 

GENERASJON FREERIDE

Mens Fredrik er en kjent figur i frikjøringsmiljøet med bakgrunn som alpinist, Dynastar-profil og proff frikjører med deltakelse på world touren, har Carl Peder (19) fortsatt et relativt blekt rulleblad. Riktignok har han deltakelser i Freeride Junior World Tour, VM, RFC og et utall helger i Hemsedal. I fem-seks år har de to kjent hverandre. Fredrik så tidlig talentet til Carl Peder og tok ham under vingene. Der har han vært siden.

Se alt av Generasjon Freeride

Annonse
Annonse
Annonse