Tidligere denne uka oppfordret Fri Flyt sine lesere til å komme med spørsmål om skiteknikk til programleder av Den perfekte svingen, Eirik Finseth. Det er tydelig at folk sliter med mye forskjellig når det kommer det å kjøre bra på ski, men Erik får tatt tak i et knippe viktige problemstillinger som går igjen. Sjekk ut filmen, og få dessuten et innblikk i hvordan forholdene er på Trysil akkurat nå. 

EPISODE 1: – Dette må på plass først

EPISODE 2: Få skia på skjær

EPISODE 3: Sladd: Den korrekte metoden

EPISODE 4: Overdrivelse gjør mester

Kenneth Guillermo Cortsen er utvalgt vinner av den utlyste konkurransen vår på facebook og får et opphold for to på Radisson Blu Resort i Trysil med heiskort!

EIRIK FINSETH

Når skiinstruktøren heter Eirik Finseth, kan en godt si vi er i trygge hender. Finseth har en lang karriere bak seg med portkjøring på høyt nivå. 33-åringen var en av Aksel Lund Svindals argeste konkurrenter, men gikk lei av fartsdresslivet og omskolerte seg til frikjører. Det tok ikke lang tid før den teknikk-sterke oppdølingen ble lagt merke til, sponset og invitert til diverse photoshoots. Høydepunktet er nok foreløpig en rolle i Field Productions Supervention, og siden han ikke er blitt noe mindre «feg» (dialekt-ord mye brukt på Oppdal) på ski, blir han også å se i oppfølgeren…